Apple 30-pin to USB Cable

SKU
MA591ZM/C
 

Stock information

Бесплатна достава на сите производи од нашата понуда.

Детали

30-pin до USB Кабел за полнење и синхронизација со компјутер.

ПОВЕЌЕ ИНФОРМАЦИИ

Производител
Apple
Weight
0.1000
EAN code
888462386111
End of life
No
Боја
бела
Компатибилност - адаптер
Dock (30-pin), USB
iPhone компатибилност
iPhone 4s, iPhone 4, iPhone 3G/3GS
iPad компатибилност
iPad (3. gen), iPad 2, iPad (1. gen)
iPod Compatibility
iPod nano 6th Generation, iPod nano 5th Generation, iPod nano 4th Generation, iPod touch 4th Generation, iPod touch 3rd Generation, iPod touch 2nd Generation, iPod classic (160 GB), iPod classic (120 GB)
Mac компатибилност
iMac 27" (2017), Mac mini (2018), Mac Pro (late 2013), MacBook Air 11" (2015), MacBook Air 13", MacBook Pro 13" (2012 or older), MacBook Pro 15" (mid 2012 or older)