Win Pro 10 64Bit Eng Int 1pk

SKU
FQC-08929
 
Нудиме можност за плаќање на рати. Дознај повеќе >
Овој производ веќе не е на залиха. Избери друг заменски производ.

Детали

Microsoft Windows Professional 10 64Bit Eng Int 1pk.-
1 GHz процесор или побрз
- 1 GB RAM за 32-bit; 2 GB за 64-bit
- До 20 GB слободен хард диск простор
- 800 x 600 резолуција на фотографија
- DirectX® 9 графички процесор WDDM driver
- Internet пристап

ПОВЕЌЕ ИНФОРМАЦИИ

Производител
Microsoft
Weight
0.0000
Големина
No
End of life
No
Compatibility OS
Mac OS X, Windows 8, Windows 10
System requirements
- 1 GHz процесор или побрз
- 1 GB RAM за 32-bit; 2 GB за 64-bit
- До 20 GB слободен хард диск простор
- 800 x 600 резолуција на фотографија
- DirectX® 9 графички процесор WDDM driver
- Internet пристап

Product declaration