XtremeMac TangoBar:

XtremeMac TangoBar

SKU
USB-B22-03
  Дизајниран за iMac, совршено се вклопува на вашата работна површина, заштедувајќи простор.
  Лесен за користење, едноставно приклучете ги звучниците на USB-влезот на вашиот iMac или компјутер, нема потреба од софтвер.
  Tango bar го засилува звукот и нуди неверојатни аудио перформанси и квалитет.
  Влезните и излезните приклучоци ви овозможуваат да го поврзете било кој уред со 3.5mm кабел за џек.
  Двоен пасивен радијатор.
  10 Watts- 6 звучници.
Бесплатна достава за сите нарачки над 3.000 МКД!

Бараш нешто друго? Ви препорачуваме. ↓

B&O PLAY - Beoplay M3 звучник
B&O PLAY - Beoplay M3 звучник
18.590 МКД
Logitech Ulimate Ears BOOM 3
Logitech Ulimate Ears BOOM 3
9.290 МКД
B&O PLAY - Beoplay Speaker Beolit 17
B&O PLAY - Beoplay Speaker Beolit 17
32.900 МКД
Beoplay Speaker A6
Beoplay Speaker A6
61.900 МКД
B&O PLAY - BeoPlay A9
B&O PLAY - BeoPlay A9
144.900 МКД
B&O PLAY - Beoplay Speaker M5
B&O PLAY - Beoplay Speaker M5
38.900 МКД
JBL CLIP 3
JBL CLIP 3
3.690 МКД
Harman Kardon Onyx Studio 4 - Black
Harman Kardon Onyx Studio 4 - Black
10.990 МКД
Marshall Acton II Speaker Black
Marshall Acton II Speaker Black
15.990 МКД
B&O PLAY - BeoPlay A1 звучник
B&O PLAY - BeoPlay A1 звучник
16.900 МКД
JBL Flip 4
JBL Flip 4
Special Price 6.990 МКД
Regular Price 7.990 МКД
Logitech Ulimate Ears POWER UP Charging dock
Logitech Ulimate Ears POWER UP Charging dock
2.490 МКД
  Дизајниран за iMac, совршено се вклопува на вашата работна површина, заштедувајќи простор.
  Лесен за користење, едноставно приклучете ги звучниците на USB-влезот на вашиот iMac или компјутер, нема потреба од софтвер.
  Tango bar го засилува звукот и нуди неверојатни аудио перформанси и квалитет.
  Влезните и излезните приклучоци ви овозможуваат да го поврзете било кој уред со 3.5mm кабел за џек.
  Двоен пасивен радијатор.
  10 Watts- 6 звучници.
Производител
XtremeMac
EAN code
049720023975
End of life
No
Боја
сребрена