За Нас

iSTYLE е водечки Apple Premium Reseller во Централна и Источна Европа. Преку своите 24 малопродажни објекти и онлајн продавници iSTYLE нуди комплетна понуда на Mac компјутери, iPod-и, iPad-и и iPhone-и, како и голем број на внимателно избрани портфолија за додатоци и софтвери.

Продажно Место

iStyle

Apple Premium Reseller
Скопје City Mall
ул. Љубљанска бр.4
1000 Скопје
Тел.: 02 309 69 85
Моб.тел: 072/226-637
e-mail:info@istyle.mk
Работно Време
Понеделник-Недела
10:00 - 22:00
Apple prodavnica  
View Larger Map

Во нашите продавници можеме да ви ги претставиме најновите проиводи на Apple како и додатоци за нив, имате можност да присуствувате на презентации и разни видови на други случувања во врска со најновите технологии, имате можност за добивање на едукативни попусти, да купувате производи од нашиот асортиман на рати и да добиете секаков вид на подршка и сервис. Доколку сте професионалец кој сака повеќе од својот Mac или студент кој бара најмодерна футрола за својот iPhone, луѓето во униформа ќе ви помогнат на професионален и потполно непристрасен начин при вашиот избор.