MacBook Air

Замени и заштеди.

Премини на MacBook Air M1, а со откупната вредност на
твојот стар уред заштеди дополнителни 6.500 МКД.

M1 | 256GB

За 31.490 МКД*

*Калкулацијата е опишана во рамките на информативната пресметка.

*Намалувањето на цената на MacBook Air M1 и остварување на iSTYLE бонусот е возможно само во рамките на програмата Старо за Ново.

Информативна пресметка

Пример за калкулација на цена за новиот MacBook Air M1

MacBook Air

Редовна цена

67.990 МКД
iSTYLE бонус

6.500 МКД

iPhone XS

Стар уред: MacBook Air (2017)
Откупна вредност: 22.000 МКД

Конечна цена:
(MacBook Air M1)


67.990 МКД 22.000 МКД 6.500 МКД 39.490 МКД

iPhone 8

Стар уред: MacBook Air (2018)
Откупна вредност: 30.000 МКД

Конечна цена:
(MacBook Air M1)


67.990 МКД 30.000 МКД 6.500 МКД 31.490 МКД

Стар уред: Huawei Matebook W19
Откупна вредност: 4.100 МКД

Конечна цена:
(MacBook Air M1)


67.990 МКД 4.100 МКД 6.500 МКД 57.390 МКД

Стар уред: Samsung S20 FE
Откупна вредност: 14.200 МКД

Конечна цена:
(MacBook Air M1)


67.990 МКД 14.200 МКД 6.500 МКД 47.290 МКД

*Конечната откупна вредност зависи од состојбата на донесениот уред и ќе биде проценета во продавницата на iSTYLE, во склад со условите на програмата Старо за Ново. Можеш да донесеш стар уред од кој било производител за да го добиеш iSTYLE бонусот.

Која е проценетата вредност на мојот стар уред?
Внеси го својот модел и дознај ја неговата информативна откупна вредност.
Модел/Конфигурација

Добиј до

Посети не

  1. Посети ја нашата продавница и донеси го твојот стар уред.
  2. Нашите стручни лица ќе ја направат проценката на твојот стар уред.
  3. Доколку се согласуваш со понудената проценета вредност, истата ќе биде одбиена од цената на новиот уред.
  4. Останатиот дел ќе го платиш преку била која опција за плаќање, понудена во нашата продавница.

Нашата продавница >

Зошто iSTYLE "Старо за Ново"?

Брз, квалитетен и сигурен пренос на податоци на твојот нов уред.*

Твоите стари податоци ќе бидат трајно избришани.

Заштеди при купување на нов производ.

Едноставно и брзо, заврши сè на едно место.

Цел процес е транспарентен и во пријатна атмосфера.

Без договарања и преговори со потенцијални купувачи.

*постои ограничување во врска со моделите од кои податоците можат да бидат префрлени

Дополнителни информации