hero

Кажи збогум на старите.
Поздрави ги новите.

Донеси ги твоите AirPods слушалки и купи нови по намалена цена. Цената ќе биде намалена за вредноста на твоите стари слушалки.

Заштеди до 3.000 МКД

*Информативна пресметка

Пример калкулација на цена за купување на новите AirPods слушалки

hero

Редовна цена

Од 11.990 МКД
iSTYLE бонус

до 1.654 МКД

hero

Стар уред: AirPods 1. gen
Откупна вредност: 1.346 МКД*

Конечна цена:
AirPods 2. gen


11.990 МКД 1.054 МКД 1.346 МКД 9.590 МКД

hero

Стар уред: AirPods 2. gen
Откупна вредност: 1.654 МКД*

Конечна цена:
AirPods Pro


17.990 МКД 1.654 МКД 1.346 МКД 14.990 МКД

*Точната откупна вредност зависи од состојбата на слушалките и истата ќе биде проценета на лице место во нашата продавница во складот со услугата "Старо за Ново".

Која е проценетата вредност на мојот стар уред?
Внеси го својот модел и дознај ја неговата информативна откупна вредност.
Модел/Конфигурација

Добиј до

Посети не

  1. Посети ја нашата продавница и донеси го твојот стар уред.
  2. Нашите стручни лица ќе ја направат проценката на твојот стар уред.
  3. Доколку се согласуваш со понудената проценета вредност, истата ќе биде одбиена од цената на новиот уред.
  4. Останатиот дел ќе го платиш преку била која опција за плаќање, понудена во нашата продавница.

Нашата продавница >

Зошто iSTYLE "Старо за Ново"?

Брз, квалитетен и сигурен пренос на податоци на твојот нов уред.*

Твоите стари податоци ќе бидат трајно избришани.

Заштеди при купување на нов производ.

Едноставно и брзо, заврши сè на едно место.

Цел процес е транспарентен и во пријатна атмосфера.

Без договарања и преговори со потенцијални купувачи.

*постои ограничување во врска со моделите од кои податоците можат да бидат префрлени

Дополнителни информации