MacBook Pro

MacBook Air

Најбараниот Mac од било кога!

веќе од
56.900 МКД

Купи > Провери зошто >


Работи на

macOS Mojave

Safari. Најдобриот пат по
кој ќе пребарувате страни.

iMovie. Претворете ги Вашите
видеа во филмска магија.

Mail. Попаметен начин по кој
ќе пребарувате во Mail.

Apple File System.
Вашите податоци добија нов шеф.

Photos. Повеќе за уредување
Повеќе за организирање. Повеќе "WoW".

Notes. Подобра организација
за битни белешки, сега и со таблети.

Garage Band. Неверојатна музика.
Со леснотија направена.

Pages. Креирај документи
кои се убави и без зборови.

Numbers. Неверојатни табеларни
пресметки, ги привлекуваат сите.

Keynote. Прекрасни презентации.
За секој. Од Секој

iCloud. Со простор за целата
твоја фамилија.

Фати го моментот на
Facetime.

Тенок и лесен.

Неговиот "unibody" дизајн кој е тенок само 1.7cm и
лесен од само 1.35kg му обозможува одлично да се
вклопи во вашата чанта, ранец или торба.

До 12 часа на батерија.

Без разлика дали сте надвор во град
или одите од состанок на состанок
или од училница до училница,
MacBook Air заедно со Вас
ќе го помине долгиот ден.

Разбуди го со 1 прст за 1 секунда.

Лесно отвори го со еден прст, а петтата генерација на
процесори ќе му овозможи на Вашиот MacBook Air
да се разбуди за една секунда.

Работи преку ден и ноќ.

"Full-size" тастатура која доаѓа со секој MacBook,
како и со MacBook Air. Оваа тастатура, лесна за користење,
кај MacBook Air доаѓа со позадинско светло кое ќе Ви
обозможи да работите и во доцните часови.Наполни, поврзи и уживај.

Сите потребни приклучоци на едно место,
од две страни.Почни од каде имаш застанато.

Со Windows асистентот за миграција,префрли ги
сите твои слики, документи, контакти, календар, email сметки
како и музика за краток временски период.

Превземи ја апликацијата >Microsoft Office на Mac.

Нема потреба од нови навики. Користи ги твоите омилени Microsoft Office
апликации на твојот нов MacBook Air.

Microsoft Office Home & Student >

Microsoft Office Home & Business >Додатоци за Mac

Провери ја понудата >

Зошто iSTYLE?

iSTYLE Работилници

Најдобриот начин за да се стекнете или да го проширете Вашето знаење за Вашиот Apple уред.

Бесплатна Достава

Избери го твојот нов Mac Book Air, купи го онлајн, а ние истиот ќе го испорачаме кај Вас во рок од 1 работен ден.

Премиум Сервис

Како Apple Premium Service Provider нудиме услуги за сервисирање на Apple и Beats производи.