45mm Pride Edition SportÊLoop

SKU
MU9R3ZM/A
 
Нудиме можност за плаќање на рати. Дознај повеќе >

Достапност

ПОВЕЌЕ ИНФОРМАЦИИ

Производител
Apple
EAN code
195949061387
Case Size
45mm
Боја
Pride Edition
Големина
45 mm
Case size
45 mm
Материјал
Woven Nylon
Apple Watch compatibility
42 mm, 44 mm, 45 mm, Apple Watch 49mm

Product declaration