Apple iPhone XS Max Leather Case

SKU
conf-apple-iphone-xs-max-leather-case-mk
 
Нудиме можност за плаќање на рати. Дознај повеќе >

Stock information

Бесплатна достава на сите нарачки со вредност над 2.990 МКД.

Детали

Оваа кожна футрола на Apple совршено ги следи линиите на вашиот iPhone Xs Max. Таа е изработена од квалитетна кожа, така што надворешноста е нежна на допир и со текот на времето добива природна патина. Брусените алуминиумски копчиња совршено се придржуваат до нејзе. Исто така оваа футрола е компитабилна за безжично полнење.

ПОВЕЌЕ ИНФОРМАЦИИ

Производител
Apple
EAN code
190198763464
Големина
iPhone Xs Max
Бои
Black
Материјал
Leather
Тип на футрола
Back case
iPhone компатибилност
iPhone Xs Max
Производител
Apple
Weight
0.0900
EAN code
190198763426
Боја
(PRODUCT)RED
Материјал
Leather
Тип на футрола
Back case
iPhone компатибилност
iPhone Xs Max
Производител
Apple
Weight
0.0900
EAN code
190198763501
Боја
цврвеникаво кафеава
Материјал
Leather
Тип на футрола
Back case
iPhone компатибилност
iPhone Xs Max
Производител
Apple
Weight
0.0900
EAN code
190198763464
Боја
црна
Материјал
Leather
Тип на футрола
Back case
iPhone компатибилност
iPhone Xs Max
Производител
Apple
Weight
0.0900
EAN code
190198763488
Боја
Полноноќно плава
Материјал
Leather
Тип на футрола
Back case
iPhone компатибилност
iPhone Xs Max
Производител
Apple
Weight
0.1100
EAN code
190199120594
Боја
Lilac
Материјал
Leather
Тип на футрола
Back case
iPhone компатибилност
iPhone Xs Max
Производител
Apple
Weight
0.0900
EAN code
190198763440
Боја
кафеаво - сива
Материјал
Leather
Тип на футрола
Back case
iPhone компатибилност
iPhone Xs Max
Производител
Apple
Weight
0.1100
EAN code
190199120518
Боја
Cornflower
Материјал
Leather
Тип на футрола
Back case
iPhone компатибилност
iPhone Xs Max
Производител
Apple
Weight
0.1100
EAN code
190199120556
Боја
Sunset
Материјал
Leather
Тип на футрола
Back case
iPhone компатибилност
iPhone Xs Max

Product declaration