Apple Magic Keyboard with Numeric Keypad - International English

SKU
MQ052Z/A
 

Достапност

Детали

Механизмот под секое копче ќе ви пружи додатна стабилност додека пак оптимизираната брзина и нискиот профил нудат удобно и прецизно куцање. Нумерчката тастатура е одлична за користење на табели и апликации за финансии. Вградената батерија трае неверојатно долго со што ќе и овозможи на тастатурата снага за цел месец на работа.

ПОВЕЌЕ ИНФОРМАЦИИ

Производител
Apple
Weight
0.3900
EAN code
190198383570
Боја
Silver
Модел
No
Големина
No
Connectivity
Bluetooth
Тастатура
International English keyboard
iPhone компатибилност
iPhone 12 Pro Max, iPhone 12 Pro, iPhone 12, iPhone 12 mini, iPhone 11 Pro Max, iPhone 11 Pro, iPhone 11, iPhone SE (2. gen), iPhone Xʀ, iPhone Xs Max, iPhone Xs, iPhone X, iPhone 8 Plus, iPhone 8
iPad компатибилност
iPad Pro 12,9" (6. gen), iPad Pro 12.9-in. (5th generation), iPad Pro 12,9" (2020), iPad Pro 12,9" (3. gen), iPad Pro 12.9" (2. - 3. gen), iPad Pro 11" (4. gen), iPad Pro 11" (2. - 3. gen), iPad Pro 11" (2020), iPad Pro 11" (1. gen), iPad Pro 10.5", iPad Pro 9.7", iPad Air 4, iPad Air 3, iPad Air 2, iPad mini 5, iPad mini 4, iPad (8th gen), iPad (7. gen), iPad (6. gen - 2018), iPad (5. gen - 2017)
Mac компатибилност
iMac, iMac 27" (2017), iMac Pro, Mac mini (2018), Mac mini (late 2014), Mac Pro (2019), MacBook 12", MacBook Air 13" Retina (2018), MacBook Air 13", MacBook Pro 13" with Touch Bar (2016-2019) , MacBook Pro 13" non Touch Bar (2016-2017), MacBook Pro 13" Retina (2013-2015), MacBook Pro 15" with Touch Bar (2016-2019) , MacBook Pro 15" Retina (Mid 2012-2015), MacBook Pro 16", MacBook Pro 14" - 2021, MacBook Pro 16" - 2021, Mac Studio, MacBook Pro 13" M2, MacBook Pro 14" - 2023, MacBook Pro 16" - 2023, MacBook Air 15,3" M2, Mac Pro M2, Mac mini M2, Mac mini M2 Pro
Тастатура
International English Keyboard

Product declaration