Разгледај ги сите

Mac е најдобриот компјутер кој можеш да го имаш. Со моќта на неверојатните М1 и М2 чипови, беспрекорниот дизајн и батерија која не запира. Искористи го максималниот потенцијал на твојот Mac со совршено компатибилните додатоци. Не заборавај да го заштитиш и осигураш твојот нов Mac.