Apple Magic Mouse 2 (2015):

Apple Magic Mouse 2 (2015)

SKU
MLA02ZM/A
Благодарејки на својот елегантен изглед и мазната површина на горната страна бежичниот Magic Mouse e поразличен од останатите глувчиња.
Бесплатна достава за онлајн нарачки.

Каде е на залиха?

Најди продажни месте каде е достапен производот

Благодарејки на својот елегантен изглед и мазната површина на горната страна бежичниот Magic Mouse e поразличен од останатите глувчиња. Тој е првото Multi - Touch глувче во светот кое ви овозможува на неговата работна површина да работите на допир и со повлекување со два или три прсти да вршите различни функции. Можете да листате страни со еден прст да се движите низ веб или гледате фотографии со два прста, и да кликате на било кој дел на површината на глувчето.
Производител
Apple
Weight
No
EAN code
888462647793
End of life
No
Боја
бела
Бои
No
Connectivity
No
iPhone компатибилност
No
iPad компатибилност
No
iPod Compatibility
No
Compatibility
No
Dimensions
No
Wireless connection
No
Батерија
No
System requirements
No
Што има во кутијата?
No
Гаранција
No
Коментар
No