Artwizz Clear Clip for MacBook Pro 13inch (2016) - Transparent:

Artwizz Clear Clip for MacBook Pro 13inch (2016) - Transparent

SKU
1514-1901
Artwizz Clear Clip за MacBook Pro 13inch (2016)
Бесплатна достава за сите нарачки над 3.000 МКД!
Artwizz Clear Clip за MacBook Pro 13inch (2016)
Производител
Artwizz
EAN code
4260458881514
End of life
No
Боја
јасен / транспарентен
Материјал
Polycarbonate
Case Size
13"
Тип на футрола
Full case
Mac компатибилност
MacBook Pro 13" (2016), MacBook Pro 13" with Touch Bar
Капацитет
MacBook Pro 13inch Retina
Што има во кутијата?
1 x Artwizz Clear Clip for MacBook Pro 13inch (2016)