Artwizz Neoprene Sleeve за 12" MacBook

SKU
conf-artwizz-neoprene-sleeve -for-macbook-12inch-mk
Боја
црна %
јаглено сива %
Goldie (Gold for -ap) %
 
Нудиме можност за плаќање на рати. Дознај повеќе >

Достапност

Бесплатна достава на сите нарачки со вредност над 2.990 МКД.

Детали

Никогаш не сте ја доживеале заштитата на MacBook како безбедна, мека и убава како оваа. Зошто? Затоа што ја ставивме сета наша љубов во Neoprene футролата. Ние сакаме MacBooks и токму затоа сакаме заштита која одговара на неговиот дизајн. За работа, училиште, патување и живот. Сакавме да создадеме футрола која би ја носеле насекаде и која истовремено ќе го штити вашиот Mac.

ПОВЕЌЕ ИНФОРМАЦИИ

Производител
Artwizz
Боја
No
Модел
No
Големина
No
Капацитет
No
Материјал
Neoprene
Case Size
12"
Тип на футрола
Sleeve
Mac компатибилност
MacBook 12"
Производител
Artwizz
Weight
0.1000
EAN code
4260294117488
Боја
јаглено сива
Големина
MacBook 12inch
Капацитет
MacBook 12inch
Материјал
Neoprene
Case Size
12"
Тип на футрола
Sleeve
Mac компатибилност
MacBook 12"
Димензија и тежина
Height : 21.2 cm
Width: 28.8 cm
Depth: 2 cm
DIagonal: 30.5 cm
Што има во кутијата?
1 x Artwizz Neoprene футрола за MacBook 12"
Производител
Artwizz
Weight
0.1000
EAN code
4260294117495
Боја
цијан
Големина
MacBook 12inch
Капацитет
MacBook 12inch
Материјал
Neoprene
Case Size
12"
Тип на футрола
Sleeve
Mac компатибилност
MacBook 12"
Димензија и тежина
Height : 21.2 cm
Width: 28.8 cm
Length: 2 cm
DIagonal: 30.5 cm
Што има во кутијата?
1 x Artwizz Neoprene футрола за MacBook 12"
Производител
Artwizz
Weight
0.1000
EAN code
4260294117464
Боја
Goldie (Gold for -ap)
Големина
MacBook 12inch
Капацитет
MacBook 12inch
Материјал
Neoprene
Case Size
12"
Тип на футрола
Sleeve
Mac компатибилност
MacBook 12"
Димензија и тежина
Height : 21.2 cm
Width: 28.8 cm
Length: 2 cm
DIagonal: 30.5 cm
Што има во кутијата?
1 x Artwizz Neoprene футрола за MacBook 12"
Производител
Artwizz
Weight
0.1000
EAN code
4260294117471
Боја
сребрена
Големина
MacBook 12inch
Капацитет
MacBook 12inch
Материјал
Neoprene
Case Size
12"
Тип на футрола
Sleeve
Mac компатибилност
MacBook 12"
Димензија и тежина
Height : 21.2 cm
Width: 28.8 cm
Depth: 2 cm
DIagonal: 30.5 cm
Што има во кутијата?
1 x Artwizz Neoprene футрола за MacBook 12"
Производител
Artwizz
Weight
0.1000
EAN code
4260294117518
Боја
црна
Големина
MacBook 12inch
Капацитет
MacBook 12inch
Материјал
Neoprene
Case Size
12"
Тип на футрола
Sleeve
Mac компатибилност
MacBook 12"
Димензија и тежина
Height : 21.2 cm
Width: 28.8 cm
Length: 2 cm
DIagonal: 30.5 cm
Што има во кутијата?
1 x Artwizz Neoprene футрола за MacBook 12"
Производител
Artwizz
Weight
0.1000
EAN code
4260294117501
Боја
сина
Големина
MacBook 12inch
Капацитет
MacBook 12inch
Материјал
Neoprene
Case Size
12"
Тип на футрола
Sleeve
Mac компатибилност
MacBook 12"
Димензија и тежина
Height : 21.2 cm
Width: 28.8 cm
Depth: 2 cm
DIagonal: 30.5 cm
Што има во кутијата?
1 x Artwizz Neoprene футрола за MacBook 12"

Product declaration