Artwizz Neoprene Sleeve for MacBook Pro 13inch

SKU
conf-artwizz-neoprene-sleeve-for-macbook-pro-13inch-2016
Artwizz Neoprene Sleeve за MacBook Pro 13inch (2016)
Бесплатна достава за сите нарачки над 3.000 МКД!
Направен е да се заљубите на прв поглед
Artwizz Neoprene Sleeve овозможува безбедна, мека и убава заштита за Вашиот MacBook компјутер нешто што не сте доживеале до овој момент. Зошто? Artwizz има инвестирано многу љубов во Neoprene Sleeve обвивката.

Пробајте го Artwizz Neoprene Sleeve Се чуствувате како да допирате мека крпа на Вашите раце. Повлечете го сјајниот метален патент. Мека и лесена за употреба. Вашиот компјутер е добро заштитен.

Карактеристики:
  • заштитен од гребнатини.
  • направен од неопрена.
Производител
Artwizz
End of life
No
Боја
No
Материјал
Neoprene
Case Size
13"
Тип на футрола
Sleeve
Mac компатибилност
MacBook Pro 13" (2016), MacBook Pro 13" with Touch Bar
Капацитет
No
Производител
Artwizz
EAN code
4260458881583
Боја
јаглено сива
Материјал
Neoprene
Case Size
13"
Тип на футрола
Sleeve
Mac компатибилност
MacBook Pro 13" (2016)
Капацитет
MacBook Pro 13inch Retina
Производител
Artwizz
EAN code
4260458881576
Боја
црна
Материјал
Neoprene
Case Size
13"
Тип на футрола
Sleeve
Mac компатибилност
MacBook Pro 13" (2016)
Капацитет
MacBook Pro 13inch Retina
Производител
Artwizz
EAN code
4260458881590
Боја
златна
Материјал
Neoprene
Case Size
13"
Тип на футрола
Sleeve
Mac компатибилност
MacBook Pro Retina 13"
Капацитет
MacBook Pro 13inch Retina
Производител
Artwizz
EAN code
4260458881606
Боја
мат розева
Материјал
Neoprene
Case Size
13"
Тип на футрола
Sleeve
Mac компатибилност
MacBook Pro 13" (2016)
Капацитет
MacBook Pro 13inch Retina
Производител
Artwizz
EAN code
4260294116450
Боја
темно плава
Материјал
Neoprene
Тип на футрола
Sleeve
Mac компатибилност
MacBook Air 13", MacBook Pro Retina 13"