Artwizz USB-C Cable to USB-C male (2m) - Rose Gold:

Artwizz USB-C Cable to USB-C male (2m) - Rose Gold

SKU
0586-1808
Artwizz USB-C Cable до USB-C male (2m) - Rose Gold
Бесплатна достава за онлајн нарачки.

Каде е на залиха?

Најди продажни месте каде е достапен производот

Полнење лаптопи и паметни телефони со USB-C конектор
Artwizz USB-C овозможува да се полнат Вашите паметни телефони како и Вашите преносни компјутери.Овозможува да ги наполните сите уреди кој имаат USB-C порта.Ова е многу подобро отколку во претходните случаи кога треба да се користат соодветни уреди за полнење, како PowerPlug USB-C.

Побрз пренос на податоци со USB-C и USB 3
USB-C кабел овозможува многу брз пренос на податоци.Со USB 3 технологија може да пренесе податоци со брзина од 10 Gbit/s.На овој начин ќе се направи брзо поврзување со уредите.
Производител
Artwizz
Weight
No
EAN code
4260458880586
End of life
No
Length
2 meters
Боја
Розево златна
Компатибилност - адаптер
USB-C
iPhone компатибилност
No
iPad компатибилност
No
iPod Compatibility
No
Mac компатибилност
No
Compatibility
No
Compatibility
No
Додатни информации
No
Што има во кутијата?
No
Гаранција
No
Коментар
No