Apple Lightning to 3.5 mm Headphone Jack Adapter:

Apple Lightning to 3.5 mm Headphone Jack Adapter

SKU
MMX62ZM/A
Овој адаптер ви овозможува да ги поврзете уредите кои користат 3.5 милиметарски аудио приклучок за вашите Lightning уреди.
Бесплатна достава за сите нарачки над 3.000 МКД!
Овој адаптер ви овозможува да ги поврзете уредите кои користат 3.5 милиметарски аудио приклучок за вашите Lightning уреди.
Производител
Apple
EAN code
190198001795
End of life
No
Length
No
Боја
бела
Компатибилност - адаптер
3.5mm mini-jack, Lightning
iPhone компатибилност
iPhone Xʀ, iPhone Xs Max, iPhone Xs, iPhone X, iPhone 8 Plus, iPhone 8, iPhone 7 Plus, iPhone 7, iPhone 6s, iPhone 6s Plus, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 5s or later, iPhone 5/5s/SE, iPhone 5s/SE, iPhone 5c, iPhone 5
iPad компатибилност
iPad Pro 12,9" (3. gen), iPad Pro 12.9" (2. gen), iPad Pro 12.9", iPad Pro 11", iPad Pro 10.5", iPad Pro 9.7", iPad Air 2, iPad Air, iPad mini 4, iPad mini 3, iPad mini 2, iPad mini, iPad (6. gen - 2018), iPad (5. gen - 2017), iPad with Retina Display, iPad (3. gen)
iPod Compatibility
iPod touch (6th gen.)
Што има во кутијата?
1 x Lightning to 3.5 mm Headphone Jack Adapter