Apple Digital AV Adapter

SKU
MD098ZM/A
 

Достапност

Слични производи

Apple Lightning to VGA Adapter
Apple Lightning to VGA Adapter
4.190 МКД

Достапен производ

iSTYLE Lightning Metal Cable 1,2m - silver 2019
iSTYLE Lightning Metal Cable 1,2m - silver 2019
Special Price 890 МКД
Regular Price 1.490 МКД

Достапен производ

Apple Lightning to micro USB Adapter
Apple Lightning to micro USB Adapter
Special Price 1.390 МКД
Regular Price 1.890 МКД

Достапен производ

Apple Lightning to USB Cable (1 m)
Apple Lightning to USB Cable (1 m)
1.790 МКД

Достапен производ

iSTYLE Type-C HUB PAD (for Apple iPad Pro) - Silver
iSTYLE Type-C HUB PAD (for Apple iPad Pro) - Silver
Special Price 3.390 МКД
Regular Price 4.590 МКД

Достапен производ

Apple Lightning Digital AV Adapter
Apple Lightning Digital AV Adapter
4.190 МКД

Достапен производ

Apple Lightning to USB3 Camera Adapter
Apple Lightning to USB3 Camera Adapter
3.490 МКД

Достапен производ

"iStyle USB-C to Lightning Metal Cable 1,2m - space gray"
"iStyle USB-C to Lightning Metal Cable 1,2m - space gray"
1.490 МКД

Достапен производ

iSTYLE Braided USB-C cable 1,8 m - Space Gray
iSTYLE Braided USB-C cable 1,8 m - Space Gray
Special Price 924 МКД
Regular Price 1.263 МКД

Достапен производ

Apple USB-C to Lightning Cable (2 m)
Apple USB-C to Lightning Cable (2 m)
2.490 МКД

Достапен производ

iSTYLE Lightning Metal Cable 1,2m - space gray 2019
iSTYLE Lightning Metal Cable 1,2m - space gray 2019
Special Price 890 МКД
Regular Price 1.490 МКД

Достапен производ

Apple Lightning to USB Camera Adapter
Apple Lightning to USB Camera Adapter
2.490 МКД

Достапен производ

Apple Lightning to SD Card Camera Reader
Apple Lightning to SD Card Camera Reader
2.790 МКД

Достапен производ

iSTYLE Type-C HUB PAD (for Apple iPad Pro) - Space Gray
iSTYLE Type-C HUB PAD (for Apple iPad Pro) - Space Gray
Special Price 3.017 МКД
Regular Price 4.084 МКД

Достапен производ

Детали

Користете го дигиталниот AV адаптер за пренесување на се она што е на вашиот ipad или iphone 4/4S екран (апликации, презентации, веб-сајтови и многу повеќе - на вашиот HD телевизор).

ПОВЕЌЕ ИНФОРМАЦИИ

Производител
Apple
EAN code
885909496662
Боја
White
Модел
No
Големина
No
MagSafe compatibility
No
Компатибилност - адаптер
HDMI
iPhone компатибилност
iPhone 4s, iPhone 4
iPad компатибилност
iPad (3. gen), iPad 2
iPod Compatibility
iPod touch 4th Generation

Product declaration