Apple iPad Dock Connector to VGA Adapter

SKU
MC552ZM/B
 

Достапност

Слични производи

Apple Lightning Digital AV Adapter
Apple Lightning Digital AV Adapter
4.190 МКД

Достапен производ

Apple USB-C to 3.5 mm Headphone Jack Adapter
Apple USB-C to 3.5 mm Headphone Jack Adapter
690 МКД

Достапен производ

Apple USB-C to SD Card Reader
Apple USB-C to SD Card Reader
3.190 МКД

Достапен производ

Apple Lightning to USB Cable (2 m)
Apple Lightning to USB Cable (2 m)
2.490 МКД

Достапен производ

Apple Digital AV Adapter
Apple Digital AV Adapter
Special Price 2.190 МКД
Regular Price 2.500 МКД

Достапен производ

Apple Lightning to USB Camera Adapter
Apple Lightning to USB Camera Adapter
2.490 МКД

Достапен производ

Apple Lightning to 3.5mm Audio Cable
Apple Lightning to 3.5mm Audio Cable
3.190 МКД

Достапен производ

Apple Lightning to SD Card Camera Reader
Apple Lightning to SD Card Camera Reader
2.790 МКД

Достапен производ

Apple Lightning to USB Cable (1 m)
Apple Lightning to USB Cable (1 m)
1.790 МКД

Достапен производ

Apple Lightning to micro USB Adapter
Apple Lightning to micro USB Adapter
Special Price 1.390 МКД
Regular Price 1.890 МКД

Достапен производ

Apple Lightning to VGA Adapter
Apple Lightning to VGA Adapter
4.190 МКД

Достапен производ

Apple Lightning to USB Cable (0.5 m)
Apple Lightning to USB Cable (0.5 m)
1.790 МКД

Достапен производ

Apple Lightning to USB3 Camera Adapter
Apple Lightning to USB3 Camera Adapter
3.490 МКД

Достапен производ

"iStyle USB-C to Lightning Metal Cable 1,2m - space gray"
"iStyle USB-C to Lightning Metal Cable 1,2m - space gray"
1.490 МКД

Достапен производ

Детали

Приклучете го вашиот iPAd на VGA конектор со вашиот телевизор, монитор, проектор или LCD и уживајте во поголемиот приказ на фотаграфии видеа и во гледањето на филмови преку вашиот iPad.

ПОВЕЌЕ ИНФОРМАЦИИ

Производител
Apple
Weight
0.0000
EAN code
885909447442
Боја
White
Модел
No
Големина
No
MagSafe compatibility
No
Компатибилност - адаптер
VGA
iPhone компатибилност
iPhone 4s, iPhone 4
iPad компатибилност
iPad (3. gen), iPad 2
iPod Compatibility
iPod touch 4th Generation

Product declaration