Разгледај ги сите

iiPad е толку разновиден, што е повеќе од подготвен за која било задача. Тоа е твојот дигитален бележник, онлајн училница, канцеларија од каде било, креативно студио и пренослива конзола за играње. Без разлика кој модел ќе го избереш, iPad е забавен и моќен начин да се заврши секоја работа. Искористи го максималниот потенцијал на твојот iPad со совршено компатибилните додатоци. Додади Apple Pencil за вистинско Apple искуство.