Apple USB-C to 3.5 mm Headphone Jack Adapter

SKU
MU7E2ZM/A
 

Достапност

Слични производи

Apple Lightning Digital AV Adapter
Apple Lightning Digital AV Adapter
4.190 МКД

Достапен производ

Apple Lightning to USB Cable (0.5 m)
Apple Lightning to USB Cable (0.5 m)
1.790 МКД

Достапен производ

Apple Lightning to USB Cable (2 m)
Apple Lightning to USB Cable (2 m)
2.490 МКД

Достапен производ

Apple Lightning to VGA Adapter
Apple Lightning to VGA Adapter
4.190 МКД

Достапен производ

Apple Lightning to SD Card Camera Reader
Apple Lightning to SD Card Camera Reader
2.790 МКД

Достапен производ

Apple iPad Dock Connector to VGA Adapter
Apple iPad Dock Connector to VGA Adapter
Special Price 1.390 МКД
Regular Price 1.900 МКД

Достапен производ

Apple Lightning to USB3 Camera Adapter
Apple Lightning to USB3 Camera Adapter
3.490 МКД

Достапен производ

USB-C Woven Charge Cable (1m)
USB-C Woven Charge Cable (1m)
1.790 МКД

Достапен производ

Apple Digital AV Adapter
Apple Digital AV Adapter
Special Price 2.190 МКД
Regular Price 2.500 МКД

Достапен производ

Apple Lightning to USB Camera Adapter
Apple Lightning to USB Camera Adapter
2.490 МКД

Достапен производ

Детали

Со Apple USB-C to 3.5 mm Headphone Jack Adapter можете да поврзете уреди кои користат стандарден 3.5 mm излез, како различни видови на слушалки и звучници со уреди кои имаат USB-C влез.

ПОВЕЌЕ ИНФОРМАЦИИ

Производител
Apple
Weight
0.1000
EAN code
190198886866
Боја
White
Големина
3 m
Connectivity
3.5mm stereo mini jack
Length
3 meters
MagSafe compatibility
No
Компатибилност - адаптер
3.5mm mini-jack, USB-C
iPhone компатибилност
iPhone 15 Pro Max, iPhone 15 Pro, iPhone 15 Plus, iPhone 15
iPad компатибилност
iPad Pro 12,9" (6. gen), iPad Pro 12.9-in. (5th generation), iPad Pro 12,9" (2020), iPad Pro 12,9" (3. gen), iPad Pro 11" (2020), iPad Pro 11" (1. gen)
Mac компатибилност
MacBook 12", MacBook Air 13" Retina (2018), MacBook Pro 13" with Touch Bar (2016-2019) , MacBook Pro 13" non Touch Bar (2016-2017), MacBook Pro 15" with Touch Bar (2016-2019) , MacBook Pro 16"

Product declaration