Beats Studio³ Wireless

SKU
beats-studio-3-wireless-mk
*Промотивните цени важат само за боите на залиха во локалниот магацин.
 
Нудиме можност за плаќање на рати. Дознај повеќе >
Овој производ веќе не е на залиха. Избери друг заменски производ.

Заменски производи

AirPods Pro (2nd generation) with MagSafe Case (USB_C)
AirPods Pro (2nd generation) with MagSafe Case (USB_C)
Special Price 18.490 МКД
Regular Price 20.390 МКД

Достапен производ

AirPods with Charging Case
AirPods with Charging Case
Special Price 9.490 МКД
Regular Price 10.790 МКД

Достапен производ

AirPods (3rd gen) with Lightning Charging Case
AirPods (3rd gen) with Lightning Charging Case
Special Price 13.590 МКД
Regular Price 14.590 МКД

Достапен производ

Apple EarPods with Lightning Connector
Apple EarPods with Lightning Connector
Special Price 1.190 МКД
Regular Price 1.390 МКД

Достапен производ

AirPods (3 gen.)
AirPods (3 gen.)
Special Price 14.290 МКД
Regular Price 15.290 МКД

Достапен производ

EarPods (USB-C)
EarPods (USB-C)
1.390 МКД

Достапен производ

Apple Earpods with 3.5mm Headphone Plug (2017)
Apple Earpods with 3.5mm Headphone Plug (2017)
1.390 МКД

Достапен производ

AirPods Max - Sky Blue
AirPods Max - Sky Blue
Special Price 37.990 МКД
Regular Price 39.190 МКД

Достапен производ

Детали

Beats Studio3 слушалките пружат квалитетно искуство на слушање на музика благодарејќи на Pure Adaptive Noise Cancelling (Pure ANC) технологијата која активно ја блокира бучавата, како и аудио калибрацијата во реално време која ја чува чистината и дометот на звукот како и емоцијата.

ПОВЕЌЕ ИНФОРМАЦИИ

Производител
Beats by Dr. Dre
Боја
No
Модел
No
Големина
No
Connectivity
Bluetooth
Earphone type
Headphone, Over-Ear
iPhone компатибилност
iPhone 7 Plus, iPhone 7, iPhone 6s, iPhone 6s Plus, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 5/5s/SE, iPhone 5s/SE, iPhone 5c, iPhone 5
iPad компатибилност
iPad Pro 12.9" (2. - 3. gen), iPad Pro 12.9" (1. gen), iPad Pro 10.5", iPad Pro 9.7", iPad Air 2, iPad Air, iPad mini 4, iPad mini 3, iPad mini 2, iPad mini, iPad (5. gen - 2017)
iPod Compatibility
iPod shuffle, iPod nano 6th Generation, iPod nano 5th Generation, iPod touch (6th gen.), iPod touch (5th gen.), iPod touch 4th Generation, iPod touch 3rd Generation, iPod touch 2nd Generation
Apple Watch compatibility
38 mm, 42 mm
Wireless connection
Bluetooth
Батерија
Dopunjujuća litijum-jonska
Dimensions
Visina: 18.4 cm
Težina: 260 g
Што има во кутијата?
Beats Studio3 bežične slušalice Torbica za nošenje 3,5mm RemoteTalk kabl Univerzalni USb kabl za punjenje (USB-A / USB micro-B) Uputstvo za korišćenje Garancija
Производител
Beats by Dr. Dre
Weight
0.7000
EAN code
190198447173
Боја
White
Connectivity
Bluetooth
Earphone type
Over-Ear
iPhone компатибилност
iPhone X, iPhone 8 Plus, iPhone 8, iPhone 7 Plus, iPhone 7, iPhone 6s, iPhone 6s Plus, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 5/5s/SE, iPhone 5c
iPod Compatibility
iPod touch (6th gen.)
Батерија
Up to 22 hours of battery life enables full featured all day wireless playback With Fast Fuel, a 10-minute charge gives 3 hours of play when battery is low Pure ANC off for low power mode provides up to 40 hours of battery life Batteries: Rechargeable Lithium-Ion
Dimensions
• Height: 7.2 in / 184 cm • Weight: 9.17 oz / 260 g
Што има во кутијата?
Beats Studio3 Wireless Headphones Carrying Case 3.5mm RemoteTalk Cable Universal USB charging cable Quick Start Guide Warranty Card
Производител
Beats by Dr. Dre
Weight
0.7000
EAN code
190198532251
Боја
Gold
Connectivity
Bluetooth
Earphone type
Over-Ear
iPhone компатибилност
iPhone X, iPhone 8 Plus, iPhone 8, iPhone 7 Plus, iPhone 7, iPhone 6s, iPhone 6s Plus, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 5/5s/SE, iPhone 5c
iPad компатибилност
iPad Pro 12.9" (2. - 3. gen), iPad Pro 12.9" (1. gen), iPad Pro 10.5", iPad Pro 9.7", iPad Air 2, iPad Air, iPad mini 4, iPad mini 3, iPad mini 2, iPad mini, iPad (5. gen - 2017)
iPod Compatibility
iPod touch (6th gen.)
Батерија
Up to 22 hours of battery life enables full featured all day wireless playback With Fast Fuel, a 10-minute charge gives 3 hours of play when battery is low Pure ANC off for low power mode provides up to 40 hours of battery life Batteries: Rechargeable Lithium-Ion
Dimensions
• Height: 7.2 in / 184 cm • Weight: 9.17 oz / 260 g
Што има во кутијата?
Beats Studio3 Wireless Headphones Carrying Case 3.5mm RemoteTalk Cable Universal USB charging cable Quick Start Guide Warranty Card
Производител
Beats by Dr. Dre
Weight
0.2600
EAN code
190198461254
Боја
Red
Connectivity
Bluetooth
Earphone type
Over-Ear
iPhone компатибилност
iPhone X, iPhone 8 Plus, iPhone 8, iPhone 7 Plus, iPhone 7, iPhone 6s, iPhone 6s Plus, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 5/5s/SE, iPhone 5c
iPod Compatibility
iPod touch (6th gen.)
Батерија
Up to 22 hours of battery life enables full featured all day wireless playback With Fast Fuel, a 10-minute charge gives 3 hours of play when battery is low Pure ANC off for low power mode provides up to 40 hours of battery life Batteries: Rechargeable Lithium-Ion
Dimensions
• Height: 7.2 in / 184 cm • Weight: 9.17 oz / 260 g
Што има во кутијата?
Beats Studio3 Wireless Headphones Carrying Case 3.5mm RemoteTalk Cable Universal USB charging cable Quick Start Guide Warranty Card
Производител
Beats by Dr. Dre
Weight
0.2600
EAN code
190198447081
Боја
Matte Black
Connectivity
Bluetooth
Earphone type
Over-Ear
iPhone компатибилност
iPhone X, iPhone 8 Plus, iPhone 8, iPhone 7 Plus, iPhone 7, iPhone 6s, iPhone 6s Plus, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 5/5s/SE, iPhone 5c
iPod Compatibility
iPod touch (6th gen.)
Батерија
Up to 22 hours of battery life enables full featured all day wireless playback With Fast Fuel, a 10-minute charge gives 3 hours of play when battery is low Pure ANC off for low power mode provides up to 40 hours of battery life Batteries: Rechargeable Lithium-Ion
Dimensions
• Height: 7.2 in / 184 cm • Weight: 9.17 oz / 260 g
Што има во кутијата?
Beats Studio3 Wireless Headphones Carrying Case 3.5mm RemoteTalk Cable Universal USB charging cable Quick Start Guide Warranty Card
Производител
Beats by Dr. Dre
Weight
0.7000
EAN code
190198461162
Боја
Midnight blue
Connectivity
Bluetooth
Earphone type
Over-Ear
iPhone компатибилност
iPhone X, iPhone 8 Plus, iPhone 8, iPhone 7 Plus, iPhone 7, iPhone 6s, iPhone 6s Plus, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 5/5s/SE, iPhone 5c
iPod Compatibility
iPod touch (6th gen.)
Батерија
Up to 22 hours of battery life enables full featured all day wireless playback With Fast Fuel, a 10-minute charge gives 3 hours of play when battery is low Pure ANC off for low power mode provides up to 40 hours of battery life Batteries: Rechargeable Lithium-Ion
Dimensions
• Height: 7.2 in / 184 cm • Weight: 9.17 oz / 260 g
Што има во кутијата?
Beats Studio3 Wireless Headphones Carrying Case 3.5mm RemoteTalk Cable Universal USB charging cable Quick Start Guide Warranty Card
Производител
Beats by Dr. Dre
Weight
0.2600
EAN code
190198532169
Боја
Shadow Gray
Connectivity
Bluetooth
Earphone type
Over-Ear
iPhone компатибилност
iPhone Xʀ, iPhone Xs Max, iPhone Xs, iPhone X, iPhone 8 Plus, iPhone 8, iPhone 7 Plus, iPhone 7, iPhone 6s, iPhone 6s Plus, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 5/5s/SE, iPhone 5c
iPod Compatibility
iPod touch (6th gen.)
Батерија
До 22 часа на траење на батеријата овозможува целосна безжична репродукција низ целиот ден Со Fast Fuel, полнењето од 10 минути дава 3 часа на слушање музика кога батеријата е слаба. Батерии: Lithium-Ion со можност за полнење
Dimensions
• Висина: 184 cm
• Тежина: 260 g
Што има во кутијата?
Beats Studio3 Wireless Headphones Carrying Case 3.5mm RemoteTalk Cable Universal USB charging cable Quick Start Guide Warranty Card
Производител
Beats by Dr. Dre
Weight
0.7000
EAN code
190198755490
Боја
Defiant Black-Red
Connectivity
Bluetooth
Earphone type
Over-Ear
Audio Driver
N/A
Wireless connection
N/A
Батерија
Up to 22 hours of battery life enables full featured all day wireless playback With Fast Fuel, a 10-minute charge gives 3 hours of play when battery is low Pure ANC off for low power mode provides up to 40 hours of battery life Batteries: Rechargeable Lithium-Ion
Што има во кутијата?
Beats Studio3 Wireless Headphones Carrying Case 3.5mm RemoteTalk Cable Universal USB charging cable Quick Start Guide Warranty Card
Коментар
N/A
Производител
Beats by Dr. Dre
Weight
0.7000
EAN code
190198828354
Боја
Midnight Black
Connectivity
Bluetooth
Earphone type
Over-Ear
iPhone компатибилност
iPhone Xʀ, iPhone Xs Max, iPhone Xs, iPhone X, iPhone 8 Plus, iPhone 8, iPhone 7 Plus, iPhone 7, iPhone 6s, iPhone 6s Plus, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 5s or later, iPhone 5/5s/SE, iPhone 5s/SE
iPad компатибилност
iPad Pro 12.9" (2. - 3. gen), iPad Pro 12.9" (1. gen), iPad Pro 10.5", iPad Pro 9.7", iPad Air 2, iPad Air, iPad mini 4, iPad (6. gen - 2018), iPad (5. gen - 2017)
Материјал
Leather, Plastic, Rubber
Батерија
До 22 часа на траење на батеријата овозможува целосна безжична репродукција низ целиот ден Со Fast Fuel, полнењето од 10 минути дава 3 часа на слушање музика кога батеријата е слаба. Батерии: Lithium-Ion со можност за полнење
Dimensions
• Висина: 184 cm
• Тежина: 260 g
Производител
Beats by Dr. Dre
Weight
0.7000
EAN code
190198828453
Боја
Desert Sand
Connectivity
Bluetooth
Earphone type
Over-Ear
iPhone компатибилност
iPhone Xʀ, iPhone Xs Max, iPhone Xs, iPhone X, iPhone 8 Plus, iPhone 8, iPhone 7 Plus, iPhone 7, iPhone 6s, iPhone 6s Plus, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 5s or later, iPhone 5/5s/SE, iPhone 5s/SE
iPad компатибилност
iPad Pro 12,9" (3. gen), iPad Pro 12.9" (2. - 3. gen), iPad Pro 12.9" (1. gen), iPad Pro 11" (1. gen), iPad Pro 10.5", iPad Pro 9.7", iPad Air 2, iPad Air, iPad mini 4, iPad mini 3, iPad (6. gen - 2018), iPad (5. gen - 2017)
Материјал
Leather, Plastic, Rubber
Батерија
До 22 часа на траење на батеријата овозможува целосна безжична репродукција низ целиот ден Со Fast Fuel, полнењето од 10 минути дава 3 часа на слушање музика кога батеријата е слаба. Батерии: Lithium-Ion со можност за полнење
Dimensions
• Висина: 184 cm
• Тежина: 260 g
Производител
Beats by Dr. Dre
Weight
0.7000
EAN code
190198828651
Боја
Crystal Blue
Connectivity
Bluetooth
Earphone type
Over-Ear
iPhone компатибилност
iPhone Xʀ, iPhone Xs Max, iPhone Xs, iPhone X, iPhone 8 Plus, iPhone 8, iPhone 7 Plus, iPhone 7, iPhone 6s, iPhone 6s Plus, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 5s or later, iPhone 5/5s/SE, iPhone 5s/SE
iPad компатибилност
iPad Pro 12.9" (2. - 3. gen), iPad Pro 12.9" (1. gen), iPad Pro 10.5", iPad Pro 9.7", iPad Air 2, iPad Air, iPad mini 4, iPad mini 3, iPad (6. gen - 2018), iPad (5. gen - 2017)
Материјал
Leather, Plastic, Rubber
Батерија
До 22 часа на траење на батеријата овозможува целосна безжична репродукција низ целиот ден Со Fast Fuel, полнењето од 10 минути дава 3 часа на слушање музика кога батеријата е слаба. Батерии: Lithium-Ion со можност за полнење
Dimensions
• Висина: 184 cm
• Тежина: 260 g

Product declaration