iSTYLE METAL LIGHTNING CABLE 1.2m

SKU
conf-istyle-metal-lightning-cable-1.2m-mk
Боја
Space Gray %
Silver %
 

Достапност

Детали

iSTYLE Metal Lightning кабелот е исклучително издржлив кабел за полнење и синхронизација специјализиран за употреба со iPhone и iPad уреди. Направен од нерѓосувачки челик и алуминиумското куќиште обезбедуваат овој кабел да е речиси неуништлив и супер-отпорен на свиткување.

ПОВЕЌЕ ИНФОРМАЦИИ

Производител
iSTYLE
Големина
No
Производител
iSTYLE
EAN code
8596049111774
Боја
Space Gray
Компатибилност - адаптер
Lightning, USB
iPhone компатибилност
iPhone 5s or later
iPad компатибилност
iPad Pro 12,9" (3. gen), iPad Pro 12.9" (2. - 3. gen), iPad Pro 12.9" (1. gen), iPad Pro 11" (1. gen), iPad Pro 10.5", iPad Pro 9.7", iPad Air 3, iPad mini 5, iPad (7. gen), iPad (6. gen - 2018), iPad (5. gen - 2017)
Производител
iSTYLE
EAN code
8596049111781
Боја
Silver
Компатибилност - адаптер
Lightning, USB
iPhone компатибилност
iPhone 5s or later
iPad компатибилност
iPad Pro 12,9" (3. gen), iPad Pro 12.9" (2. - 3. gen), iPad Pro 12.9" (1. gen), iPad Pro 11" (1. gen), iPad Pro 10.5", iPad Pro 9.7", iPad Air 3, iPad (7. gen), iPad (6. gen - 2018), iPad (5. gen - 2017)

Product declaration