Elago футрола за Airpods - бела

SKU
EAPWF-WH
 
Овој производ веќе не е на залиха. Избери друг заменски производ.

Заменски производи

Apple Pencil Tips - 4 во пакување
Apple Pencil Tips - 4 во пакување
1.890 МКД

Достапен производ

NEXT ONE IPAD SCRIBBLE PEN
NEXT ONE IPAD SCRIBBLE PEN
Special Price 2.190 МКД
Regular Price 3.790 МКД

Достапен производ

Withings Blood Pressure Monitor Connect w Wifi sync
Withings Blood Pressure Monitor Connect w Wifi sync
Special Price 7.990 МКД
Regular Price 9.990 МКД

Достапен производ

Withings Body Smart Advanced Body Composition Wi-Fi Scale - Black
Withings Body Smart Advanced Body Composition Wi-Fi Scale - Black
Special Price 6.490 МКД
Regular Price 8.690 МКД

Достапен производ

iSTYLE 4200mAh Magsafe Powerbank
iSTYLE 4200mAh Magsafe Powerbank
Special Price 2.190 МКД
Regular Price 3.390 МКД

Достапен производ

Apple Polishing Cloth
Apple Polishing Cloth
1.990 МКД

Достапен производ

Withings Body Smart Advanced Body Composition Wi-Fi Scale - White
Withings Body Smart Advanced Body Composition Wi-Fi Scale - White
Special Price 6.490 МКД
Regular Price 8.690 МКД

Достапен производ

iStyle Leather Case for AirTag - black
iStyle Leather Case for AirTag - black
Special Price 590 МКД
Regular Price 990 МКД

Достапен производ

Детали

ELAGO водоотпорната силконска футрола е одлична заштита за вашите AirPods слушалки.

ПОВЕЌЕ ИНФОРМАЦИИ

Производител
Elago
Боја
White
Големина
No
Бои
White
Материјал
Silicone
HomeKit compatibility
No

Product declaration