Incase Sync and Charge Flat Cable - Lightning

SKU
conf-inacase-sync-and-charge-flat-cable-lightning-mk
Синхронизирајте и наполнете го вашиот iPad, iPhone или iPod со нашиот издржлив рамен кабел со Lightning конекторот.
Бесплатна достава за сите нарачки над 3.000 МКД!
Синхронизирајте и наполнете го вашиот iPad, iPhone или iPod со нашиот издржлив рамен кабел со Lightning конекторот.
Производител
Incase
End of life
No
Компатибилност - адаптер
Lightning
Производител
Incase
EAN code
650450135939
Length
0,9 meters
Боја
jet black
Компатибилност - адаптер
Lightning
iPhone компатибилност
iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 5s or later, iPhone 5c
iPad компатибилност
iPad Air 2, iPad Air, iPad mini 3, iPad mini 2, iPad mini
iPod Compatibility
iPod nano 7th Generation, iPod nano 6th Generation, iPod touch (6th gen.), iPod nano 5th Generation, iPod touch (5th gen.), iPod nano 4th Generation, iPod touch 4th Generation, iPod touch 3rd Generation, iPod touch 2nd Generation
Compatibility
iPad Air 2, iPad mini 3, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 5c, iPhone 5s/SE, iPad Air, iPad mini, iPad mini 2, iPod touch, iPod nano
Производител
Incase
EAN code
650450135793
Боја
jet black
Компатибилност - адаптер
Lightning