Incase Compact Sleeve in Flight Nylon for Mac

SKU
conf-incase-compactsleeve-inflightnylon-mk
 

Овој производ веќе не е на залиха. Избери друг заменски производ.

Заменски производи

MacBook 13” Sleeve
MacBook 13” Sleeve
Special Price 1.990 МКД
Regular Price 2.990 МКД

Достапен производ

NEXT ONE MacBook Pro 14" Slim Shoulder Bag
NEXT ONE MacBook Pro 14" Slim Shoulder Bag
3.490 МКД

Достапен производ

NEXT ONE MacBook Pro 14" Retina Display 2021 Safeguard | Fog transparent
NEXT ONE MacBook Pro 14" Retina Display 2021 Safeguard | Fog transparent
Special Price 1.890 МКД
Regular Price 2.590 МКД

Достапен производ

NEXT MacBook Air 13” Retina Display Safeguard Smoke Black
NEXT MacBook Air 13” Retina Display Safeguard Smoke Black
Special Price 1.890 МКД
Regular Price 2.590 МКД

Достапен производ

MacBook Pro 16” Sleeve
MacBook Pro 16” Sleeve
2.990 МКД

Достапен производ

Tucano Smilza Super Slim Bag for laptop 15.6 inch - Black
Tucano Smilza Super Slim Bag for laptop 15.6 inch - Black
Special Price 1.290 МКД
Regular Price 2.190 МКД

Достапен производ

NEXT MacBook Pro 13” Retina Display Safeguard Fog Transparent
NEXT MacBook Pro 13” Retina Display Safeguard Fog Transparent
Special Price 1.890 МКД
Regular Price 2.590 МКД

Достапен производ

Tucano Velluto 13inch Case Stretchy neoprene & corduroy cover MacBook Pro/Air 13inch & Laptop 12inch - Green
Tucano Velluto 13inch Case Stretchy neoprene & corduroy cover MacBook Pro/Air 13inch & Laptop 12inch - Green
Special Price 1.190 МКД
Regular Price 2.190 МКД

Достапен производ

Детали

Премиум дизајнот на Incase Compact Sleeve убаво ја надополнува рационалната форма на вашиот MacBook, додека нејзината кадифена faux-крзно поставата помага да се спречат гребнатинките и испакнатините.

ПОВЕЌЕ ИНФОРМАЦИИ

Производител
Incase
Боја
No
Модел
No
Големина
No
Капацитет
No
Материјал
Nylon
Case Size
up to 13"
Тип на футрола
Sleeve
Mac компатибилност
MacBook 12", MacBook Air 13", MacBook Pro 13" with Touch Bar (2016-2019)
Производител
Incase
Weight
0.1000
EAN code
650450148861
Боја
Black
Големина
12inch
Капацитет
MacBook 12inch
Материјал
Nylon, Polyester
Case Size
12"
Тип на футрола
Sleeve
Mac компатибилност
MacBook 12"
Производител
Incase
Weight
0.1000
EAN code
650450148878
Боја
Dark Blue
Големина
12inch
Капацитет
MacBook 12inch
Материјал
Nylon, Polyester
Case Size
12"
Тип на футрола
Sleeve
Mac компатибилност
MacBook 12"
Производител
Incase
Weight
0.1000
EAN code
650450149196
Боја
Olive
Големина
13inch
Капацитет
MacBook Pro 13inch Touch Bar
Материјал
Nylon, Polyester
Case Size
13"
Тип на футрола
Sleeve
Mac компатибилност
MacBook Pro 13" with Touch Bar (2016-2019)
Производител
Incase
Weight
0.1000
EAN code
650450148823
Боја
Black
Големина
13inch
Капацитет
MacBook Pro 13inch Touch Bar
Материјал
Nylon, Polyester
Case Size
13"
Тип на футрола
Sleeve
Mac компатибилност
MacBook Air 13" Retina (2018), MacBook Pro 13" with Touch Bar (2016-2019) , MacBook Pro 13" non Touch Bar (2016-2017)
Производител
Incase
EAN code
650450149325
Боја
Red
Големина
13inch
Капацитет
MacBook Pro 13inch Touch Bar
Материјал
Nylon, Polyester
Case Size
13"
Тип на футрола
Sleeve
Mac компатибилност
MacBook Pro 13" with Touch Bar (2016-2019)
Производител
Incase
Weight
0.1000
EAN code
650450148830
Боја
Dark Blue
Големина
13inch
Капацитет
MacBook Pro 13inch Touch Bar
Материјал
Nylon, Polyester
Case Size
13"
Тип на футрола
Sleeve
Mac компатибилност
MacBook Pro 13" with Touch Bar (2016-2019)
Производител
Incase
Weight
0.1000
EAN code
650450149219
Боја
Olive
Големина
12.9"
Капацитет
MacBook 12inch
Материјал
Nylon, Polyester
Case Size
12"
Тип на футрола
Sleeve
Mac компатибилност
MacBook 12"
Производител
Incase
EAN code
650450148854
Боја
Dark Blue
Големина
15inch
Материјал
Nylon, Polyester
Case Size
15"
Тип на футрола
Sleeve
Производител
Incase
EAN code
650450149332
Боја
Dark Red
Големина
15inch
Материјал
Nylon, Polyester
Case Size
15"
Тип на футрола
Sleeve

Product declaration