Incase Hardshell за 15" MacBook Pro

SKU
conf-incase-hardshell-15-macbook-pro-thunderbolt-mk
 
Нудиме можност за плаќање на рати. Дознај повеќе >

Stock information

Бесплатна достава на сите нарачки со вредност над 2.990 МКД.

Детали

Заштитете го вашиот 15-инчен MacBook Pro со Thunderbolt 3 (USB-C).
Лесниот MacBook Case нуди заштита без да го загрози пристапот до портовите и копчињата.

ПОВЕЌЕ ИНФОРМАЦИИ

Производител
Incase
End of life
No
Големина
Mac mini
Производител
Incase
Weight
0.2700
EAN code
650450147222
Боја
јасен / транспарентен
Материјал
Polycarbonate
Case Size
15"
Тип на футрола
Hard case
Mac компатибилност
MacBook Pro 15" with Touch Bar (2016-2019) , MacBook Pro 15" (mid 2012 or older)
Капацитет
MacBook Pro 15inch Touch Bar
Големина
MacBook Pro 15inch
Производител
Incase
EAN code
650450148984
Боја
тиркизна
Материјал
Polycarbonate
Case Size
15"
Тип на футрола
Hard case
Mac компатибилност
MacBook Pro 15" (mid 2012 or older)
Големина
MacBook Pro 15inch
Производител
Incase
Weight
0.2700
EAN code
650450147215
Боја
црна
Материјал
Polycarbonate
Case Size
15"
Тип на футрола
Hard case
Mac компатибилност
MacBook Pro 15" with Touch Bar (2016-2019)
Капацитет
MacBook Pro 15inch Touch Bar
Големина
MacBook Pro 15inch
Производител
Incase
Weight
0.1000
EAN code
650450148281
Боја
розева
Материјал
Polycarbonate
Case Size
15"
Тип на футрола
Hard case
Mac компатибилност
MacBook Pro 15" with Touch Bar (2016-2019) , MacBook Pro 15" (mid 2012 or older)
Капацитет
MacBook Pro 15inch Touch Bar
Големина
MacBook Pro 15inch
Производител
Incase
Weight
0.1000
EAN code
650450147246
Боја
светло сина
Материјал
Polycarbonate
Case Size
15"
Тип на футрола
Hard case
Mac компатибилност
MacBook Pro 15" with Touch Bar (2016-2019) , MacBook Pro 15" (mid 2012 or older)
Капацитет
MacBook Pro 15inch Touch Bar
Големина
MacBook Pro 15inch
Производител
Incase
Weight
0.1000
EAN code
650450147239
Боја
светло виолетова
Материјал
Polycarbonate
Case Size
15"
Тип на футрола
Hard case
Mac компатибилност
MacBook Pro 15" with Touch Bar (2016-2019) , MacBook Pro 15" (mid 2012 or older)
Капацитет
MacBook Pro 15inch Touch Bar
Големина
MacBook Pro 15inch
Производител
Incase
EAN code
650450150864
Боја
Berry
Материјал
Polycarbonate
Case Size
15"
Тип на футрола
Hard case
Mac компатибилност
MacBook Pro 15" with Touch Bar (2016-2019)
Големина
MacBook Pro 15inch

Product declaration