iPhone 11 Pro Max 64GB Silver

SKU
MWHF2SE/A
 
Нудиме можност за плаќање на рати. Дознај повеќе >
Овој производ веќе не е на залиха. Избери друг заменски производ.

Заменски производи

iPhone 15 128GB Black
iPhone 15 128GB Black
63.690 МКД

Достапен производ

iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium
iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium
89.490 МКД

Достапен производ

iPhone 15 Pro 256GB Blue Titanium
iPhone 15 Pro 256GB Blue Titanium
89.490 МКД

Достапен производ

iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium
iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium
80.690 МКД

Достапен производ

iPhone 15 128GB Blue
iPhone 15 128GB Blue
63.690 МКД

Достапен производ

iPhone 14 Pro Max
iPhone 14 Pro Max
Special Price 81.990 МКД
Regular Price 102.990 МКД

Достапен производ

iPhone 15 128GB Pink
iPhone 15 128GB Pink
63.690 МКД

Достапен производ

iPhone 15 Pro 256GB White Titanium
iPhone 15 Pro 256GB White Titanium
89.490 МКД

Достапен производ

ПОВЕЌЕ ИНФОРМАЦИИ

Производител
Apple
Боја
Silver
Модел
64 GB
Големина
iPhone 11 Pro Max

Product declaration