iPhone 15 128GB Black

SKU
MTP03SX/A
 

Достапност

Детали

iPhone 15

Close up of raised advanced camera system
 • Dynamic Island секогаш на врвот.

  iPhone 15 held in hand, Dynamic Island showing ride share tracking information.
 • Eкстра-издржливо стакло со вградени бои и алуминиумски дизајн.

  iPhone 15, back view showing advanced camera system and color-infused glass in all finishes: Black, Blue, Green, Yellow, Pink.
 • 6.7″

  iPhone 15 PlusПравни одрекувања

  6.7-inch iPhone 15 Plus and 6.1-inch iPhone 15 shown together for size comparison.

  6.1″

  iPhone 15Правни одрекувања

  6.7″

  iPhone 15 PlusПравни одрекувања

  6.1″

  iPhone 15Правни одрекувања

  6.7-inch iPhone 15 Plus and 6.1-inch iPhone 15 shown together for size comparison.
 • 48MP Главна камера

  Фотографии со супер висока резолуција. 2x Telephoto.

  iPhone 15 with 48 megapixel main camera showing 2x zoom
 • Нова генерација портрети.

  iPhone 15 showing potrait picture mode
 • Батерија што трае цел ден.
  За сѐ што треба да направиш.

  iPhone 15 playing Apple TV+ Hijack series

  До

  26 часа

  гледање видео
  on iPhone 15 Plus.Правни одрекувања

  До

  20 часа

  гледање видео
  on iPhone 15.Правни одрекувања

  Батерија што трае цел ден.
  За сѐ што треба да направиш.

  iPhone 15 playing Apple TV+ Hijack series

  До 26 часа гледање видео
  on iPhone 15 Plus.Правни одрекувања

  До 20 часа гледање видео on iPhone 15.Правни одрекувања

 • A16 Bionic чип

  Докажано за професионалци.

  iPhone 15 with A16 Bionic чип
 • Полнење со USB-C.Правни одрекувања

  iPhone 15 with USB-C connector showing same connector can be used with AirPods Pro and iPad
 • Откривање на судир.

  iPhone 15 може да повика помош при сообраќајна несреќа.Правни одрекувања

 • Куќиштето на iPhone 15 има 75% рециклиран алуминиум.

Спореди

Кој iPhone е вистинскиот за тебе?

 
iPhone 15 Pro Max
iPhone 15 Pro
iPhone 15 Plus
iPhone 15
iPhone SE (3rd generation)
Одбери модел за споредба.
Слики
Обвивка
Дисплеј
Дизајн
Dynamic Island
Чип
Камера
Оптички зум
Заштита
Батерија
Поврзување
Face ID / Touch ID
Поврзување

Дизјаниран да направи разлика.

Приватност. Тоа е iPhone.

Од Passkeys преку Privacy Reports па до Health app, iPhone ти помага да останеш во контрола над она што го споделуваш.

Person holding iPhone 15 in front of his face to conceal indentity

iPhone за сите.

iPhone содржи вградени функции за пристапност како Magnifier, VoiceOver и Assistive Access, што им помага на корисниците со когнитивни пречки да ги приспособат апликациите и искуствата.

iPhone 15 showing Voiceover feature announcing the picture information, A person with wavy black hair laughing

Дизајниран да
напраи разлика.

Приватност.
Тоа iPhone.

Од Passkeys преку Privacy Reports па до Health app, iPhone ти помага да останеш во контрола над она што го споделуваш.

Person holding iPhone 15 in front of his face to conceal indentity

iPhone for all.

iPhone содржи вградени функции за пристапност како Magnifier, VoiceOver и Assistive Access, што им помага на корисниците со когнитивни пречки да ги приспособат апликациите и искуствата.

iPhone 15 showing Voiceover feature announcing the picture information, A person with wavy black hair laughing

Лесен за надградба. Едноставен за промена.

Преоѓаш од постар iPhone?

Само стави го стариот iPhone до новиот и со неколку допири можеш автоматски да ги префрлиш твоите податоци.

Преоѓаш од Android телефон?

Кога купуваш нов iPhone, Move to iOS апликацијата ќе ти помогне лесно да ги префрлиш твоите фотографии, контакти и сѐ останато.

Повеќе за сакање.

MagSafe додатоци

Прикачи MagSafe футрола, паричник или двете.

Екосистем од додатоци за безнапорно прикачување и побрзо безжично полнење. Со бескрајни начини за комбинирање, постои микс кој одговара на секој стил.Правни одрекувања

Дознај повеќе за MagSafe додатоците
iPhone 15 showing iPhone 15 Silicon Case with MagSafe, FineWoven Wallet with Magsafe, MagSafe Charger, MagSafe Battery Pack.

ПОВЕЌЕ ИНФОРМАЦИИ

Производител
Apple
EAN code
195949036033
Боја
iPhone 15 Black
Модел
128 GB
Големина
iPhone 15
Капацитет
128 GB

Product declaration