iPhone 14 Plus

SKU
conf-iphone-14-plus-mk
 
Боја
(PRODUCT)RED %
Starlight %
Midnight Black %
iPhone 14 Blue %
Purple %
Модел
128 GB %
256 GB %
512GB %
 
Нудиме можност за плаќање на рати. Дознај повеќе >

Достапност

Добиј подарок во вредност од $

Бесплатна достава на сите нарачки со вредност над 2.990 МКД.
Заштити го твојот iPhone со iSTYLE Comfort пакетот.
More details >

ПОВЕЌЕ ИНФОРМАЦИИ

Производител
Apple
Производител
Apple
EAN code
194253374091
Боја
(PRODUCT)RED
Модел
128 GB
Големина
iPhone 14 Plus
Капацитет
128 GB
Производител
Apple
EAN code
194253375241
Боја
(PRODUCT)RED
Модел
256 GB
Големина
iPhone 14 Plus
Капацитет
256 GB PCIe-based flash storage
Производител
Apple
EAN code
194253376392
Боја
(PRODUCT)RED
Модел
512 GB
Големина
iPhone 14 Plus
Капацитет
512GB PCIe-Based Flash Storage
Производител
Apple
EAN code
194253373636
Боја
Starlight
Модел
128 GB
Големина
iPhone 14 Plus
Капацитет
128 GB
Производител
Apple
EAN code
194253374787
Боја
Starlight
Модел
256 GB
Големина
iPhone 14 Plus
Капацитет
256 GB
Производител
Apple
EAN code
194253375937
Боја
Starlight
Модел
512 GB
Големина
iPhone 14 Plus
Капацитет
512GB PCIe-Based Flash Storage
Производител
Apple
EAN code
194253373407
Боја
Midnight Black
Модел
128 GB
Големина
iPhone 14 Plus
Капацитет
128 GB
Производител
Apple
EAN code
194253374558
Боја
Midnight Black
Модел
256 GB
Големина
iPhone 14 Plus
Капацитет
256 GB
Производител
Apple
EAN code
194253375708
Боја
Midnight Black
Модел
512 GB
Големина
iPhone 14 Plus
Капацитет
512GB PCIe-Based Flash Storage
Производител
Apple
EAN code
194253374329
Боја
iPhone 14 Blue
Модел
128 GB
Големина
iPhone 14 Plus
Капацитет
128 GB
Производител
Apple
EAN code
194253375470
Боја
iPhone 14 Blue
Модел
256 GB
Големина
iPhone 14 Plus
Капацитет
256 GB
Производител
Apple
EAN code
194253376620
Боја
iPhone 14 Blue
Модел
512 GB
Големина
iPhone 14 Plus
Капацитет
512GB PCIe-Based Flash Storage
Производител
Apple
EAN code
194253373865
Боја
Purple
Модел
128 GB
Големина
iPhone 14 Plus
Капацитет
128 GB
Производител
Apple
EAN code
194253375012
Боја
Purple
Модел
256 GB
Големина
iPhone 14 Plus
Капацитет
256 GB
Производител
Apple
EAN code
194253376163
Боја
Purple
Модел
512 GB
Големина
iPhone 14 Plus
Капацитет
512GB PCIe-Based Flash Storage

Product declaration