iPhone 11

SKU
conf-iphone-11-mk
Модел
64GB %
128 GB %
256 GB %
Боја
Black %
White %
Yellow %
Green %
 

Достапност

Препорачани производи:

NextOne - Tempered Glass Screen Protector for iPhone 11
NextOne - Tempered Glass Screen Protector for iPhone 11
2.190 МКД

Достапен производ

NextOne - 3D Glass Screen Protector for iPhone 11
NextOne - 3D Glass Screen Protector for iPhone 11
Special Price 1.190 МКД
Regular Price 2.190 МКД

Достапен производ

NextOne силиконска маска за iPhone 11 - црна
NextOne силиконска маска за iPhone 11 - црна
Special Price 990 МКД
Regular Price 2.190 МКД

Достапен производ

Lens Glass screen protection for iPhone 11
Lens Glass screen protection for iPhone 11
800 МКД

Достапен производ

NextOne трансапарентна маска за iPhone 11
NextOne трансапарентна маска за iPhone 11
Special Price 990 МКД
Regular Price 2.190 МКД

Достапен производ

EPICO TWIGGY GLOSS transparent XIR
EPICO TWIGGY GLOSS transparent XIR
Special Price 669 МКД
Regular Price 1.517 МКД

Достапен производ

EPICO CARBON CASE iPhone 11 - black
EPICO CARBON CASE iPhone 11 - black
Special Price 1.790 МКД
Regular Price 2.990 МКД

Достапен производ

NextOne силиконска маска за iPhone 11 - црвена
NextOne силиконска маска за iPhone 11 - црвена
Special Price 1.190 МКД
Regular Price 2.190 МКД

Достапен производ

Детали

Од сè, колку што треба.

Новиот фото систем со двојна камера. Батерија која трае цел ден.¹ Најиздржливо стакло за паметни телефони. И А15 Apple чип.

Дизајн

Љубов на прв, втор, трет, четврти, петти и шести поглед.

Шест фантастични бои. Спектакуларен 6,1 инчен екран, Liquid Retina LCD од крај до крај.² Водоотпорен до 2 метри, најмногу 30 минути.

Камера

Уште подобри фотографии. Надалеку и широко.

Ултра широко аголна камера (13mm). Видно поле од 120° за 4 пати поширок кадар.

Широко аголна камера (26mm). 1100% Focus Pixels за до 3 пати побрз ауто фокус при слабо светло.

4K видео записи

Величенствени филмови до најситен детал.

Видео записи од 4K при 60fps на секоја камера. Ултра широко аголна камера за четири пати поширок кадар. Ротирај,сечи и додади филтер, едноставно како на фотографиите.

Ноќен режим

Ноќта во ново светло.

Пред

Потоа

Од роденденски свеќички до логорски оган на плажа, ноќниот режим овозможува природни фотографии при слабо светло— и тоа, автоматски.

Батерија + чип

Енергија за цел ден.

Батерија која трае цел ден.¹ A13 Bionic, ултра брзиот чип за паметни телефони. Можност за брзо полнење 18W адаптер (се продава одделно).

Заштита на приватноста

Вградена приватност.

Face ID е најбезбедниот систем за идентификација на лица кај паметните телефони. Не ја чува ниту споделува твојата фотографија и посигурен е од Touch ID.

  1. Векот на батеријата се разликува во однос на начинот на употреба и конфигурација. Дополнителни информации на www.apple.com/batteries.

  2. Екранот на iPhone 11 има заоблени краеви и прекрасен заоблен екран, а краевите се во форма на правоаголник. Кога се мери како стандарден правоаголник екранот има дијагонала од 6,06инчи. Во живо изгледа помал.

  3. Отпорностa на прскање, вода и прашина не се во трајни форма и отпорноста може да се намали како резултат на нормалното абење. Не обидувајте се да полните испрскан или потопен iPhone; упатете се на упатството за корисник за упатства за чистење и сушење. Штетата од вода не е покриена во гаранција.

Некои карактеристики не се достапни во сите земји или региони.

Дел од приходите при секое купување на (PRODUCT) RED производ оди во глобалниот фонд за борба против сидата во Африка.

ПОВЕЌЕ ИНФОРМАЦИИ

Производител
Apple
Производител
Apple
EAN code
194252097922
Боја
(PRODUCT)RED
Модел
64 GB
Капацитет
64 GB
Производител
Apple
EAN code
194252097304
Боја
Black
Модел
64 GB
Капацитет
64 GB
Производител
Apple
EAN code
194252097618
Боја
White
Модел
64 GB
Капацитет
64 GB
Производител
Apple
EAN code
194252098233
Боја
Yellow
Модел
64 GB
Капацитет
64 GB
Производител
Apple
EAN code
194252098851
Боја
Green
Модел
64 GB
Капацитет
64 GB
Производител
Apple
EAN code
194252098547
Боја
Purple
Модел
64 GB
Капацитет
64 GB
Производител
Apple
EAN code
194252099780
Боја
(PRODUCT)RED
Модел
128 GB
Капацитет
128 GB
Производител
Apple
EAN code
194252099162
Боја
Black
Модел
128 GB
Капацитет
128 GB
Производител
Apple
EAN code
194252099476
Боја
White
Модел
128 GB
Капацитет
128 GB
Производител
Apple
EAN code
194252100097
Боја
Yellow
Модел
128 GB
Капацитет
128 GB
Производител
Apple
EAN code
194252100714
Боја
Green
Модел
128 GB
Капацитет
128 GB
Производител
Apple
EAN code
194252100400
Боја
Purple
Модел
128 GB
Капацитет
128 GB
Производител
Apple
EAN code
190199226142
Боја
(PRODUCT)RED
Модел
256 GB
Големина
iPhone 11
Производител
Apple
EAN code
190199225404
Боја
Black
Модел
256 GB
Производител
Apple
EAN code
190199225770
Боја
White
Модел
256 GB
Производител
Apple
EAN code
190199226517
Боја
Yellow
Модел
256 GB
Големина
iPhone 11
Производител
Apple
EAN code
190199227255
Боја
Green
Модел
256 GB
Производител
Apple
EAN code
190199227095
Боја
Purple
Модел
256 GB

Product declaration