Knomo DALE Tote pack 15inch (with RFID pockets)

SKU
conf-knomo-dale-tote-pack-15-inch-mk
Knomo DALE Tote pack 15inch (со RFID pockets)
Бесплатна достава за сите нарачки над 3.000 МКД!

Дуална функционалност и сериозен стил. Со современиот стил претставува одличен бизнис ранец. Изработен е од квалитетна кожа и има кожни и удобни рачки.


Производител
Knomo
End of life
No
Производител
Knomo
EAN code
5055385418051
Боја
црна
Материјал
Leather
Case Size
15"
Тип на футрола
ранец
Mac компатибилност
MacBook 12", MacBook 13", MacBook Air 11", MacBook Air 13", MacBook Pro 13", MacBook Pro 15", MacBook Pro Retina 13", MacBook Pro Retina 15", MacBook Pro 13" (2016), MacBook Pro 13" with Touch Bar , MacBook Pro 15" with Touch Bar
Димензија и тежина
• Димензии: H40 x W31 x D15 cm
• Одговара на лаптопите до 15 "
• Тежина: 1.3кг
Производител
Knomo
EAN code
5055385418068
Боја
кафеава
Материјал
Leather
Case Size
15"
Тип на футрола
ранец
Mac компатибилност
MacBook 12", MacBook 13", MacBook Air 11", MacBook Air 13", MacBook Pro 13", MacBook Pro 15", MacBook Pro Retina 13", MacBook Pro Retina 15", MacBook Pro 13" (2016), MacBook Pro 13" with Touch Bar , MacBook Pro 15" with Touch Bar
Димензија и тежина
• Димензии: H40 x W31 x D15 cm
• Одговара на лаптопите до 15 "
• Тежина: 1.3кг