LifePrint Printer - White

SKU
LPPRINTER
НОВО! РЕВОЛУЦИОНАРНО!
Прочитај повеќе во ДЕТАЛИ.
Купи додатна хартија за печатење. »
 
Овој производ веќе не е на залиха. Избери друг заменски производ.

Заменски производи

Apple Pencil Tips - 4 во пакување
Apple Pencil Tips - 4 во пакување
1.890 МКД

Достапен производ

Withings Blood Pressure Monitor Connect w Wifi sync
Withings Blood Pressure Monitor Connect w Wifi sync
Special Price 7.990 МКД
Regular Price 9.990 МКД

Достапен производ

Withings Body Smart Advanced Body Composition Wi-Fi Scale - Black
Withings Body Smart Advanced Body Composition Wi-Fi Scale - Black
Special Price 6.490 МКД
Regular Price 8.690 МКД

Достапен производ

NEXT ONE IPAD SCRIBBLE PEN
NEXT ONE IPAD SCRIBBLE PEN
Special Price 2.190 МКД
Regular Price 3.790 МКД

Достапен производ

Apple Polishing Cloth
Apple Polishing Cloth
1.990 МКД

Достапен производ

Withings Body Smart Advanced Body Composition Wi-Fi Scale - White
Withings Body Smart Advanced Body Composition Wi-Fi Scale - White
Special Price 6.490 МКД
Regular Price 8.690 МКД

Достапен производ

iSTYLE 4200mAh Magsafe Powerbank
iSTYLE 4200mAh Magsafe Powerbank
Special Price 2.190 МКД
Regular Price 3.390 МКД

Достапен производ

Withings Body Scan Connected Health Station - Black
Withings Body Scan Connected Health Station - Black
Special Price 26.990 МКД
Regular Price 33.990 МКД

Достапен производ

Детали

Испечатите ги Вашите видеа…
Испечатете ги Вашите Snapchat, Instagram, Facebook видео или GoPro клипови. Apple Live фотографии па дури и анимирани GIF клипчиња. Сега веќе се е во живо како магија во Вашите раце со проширената релана фотографија од Lifeprint печатачот благодарејќи на Hyperphoto TM технологијата. Lifeprint e првиот печатач во цел свет кој не само што ќе Ви овозможи да ги испечатите Вашите видеа но и ќе Ви овозможи истите да ги споделите со Вашите блиски.
Lifeprint не само што ќе Ви овозможи да ги испечатите Вашите слики и видеа, но и преку можноста на апликацијата за поврзување со соц. мрежи Вие ќе бидете во можност да ги споделите Вашите испринтани фотографии и видеа со друѓи корисници на Lifeprint во истиот момент. Сега веќе испечатените Snapchat или GIF видеа лесно се испраќаат како и пораките. Вашите пријатели ќе можат да се одлучат дали да ги испечатите или не.
Вистински фотографии од социјалните мрежи
ФОТОГРАФИРАЈ
СПОДЕЛИ
ИСПЕЧАТИ И РАЗГЛЕДАЈ
Сподели
со
пријателите
Испраќањето на пораки, сликање и тагирање е една работа но испраќање на фотографии во живо на Вашите пријатели преку цел свет е сосема друго. Зближи се со пријателите и сподели ги твоите вистински доживувања со нив.
Најди нов
Lifeprint пријател
и заследи го
Користејќи го Explore на самата Lifeprint апликација Вие ќе можете да најдете друѓи корисници на истата и да споделувате фотографии со нив.
Земи го
a со себе
Lifeprint e НАЈДОБАР за концерти, журки и настани надвор од дома. Испечатете ги Вашите среќни моменти и споделете ѓи со Вашите пријатели. Вашите пријатели ќе ги обожаваат.
ПРВ ЧЕКОР
Одберете видео (или фотографија)
Сите фотографиии од Vine, Instagram, Camera Roll (заедно со Apple Live photos), Facebook, GoPro, и Twitter се користат со LifePrint апликацијата. Едноставно одберете видео и испечатете го како фотографија.
ВТОР ЧЕКОР
Направете Cover фотографија
Изберете фотографија од Вашето видео или направете вистинска фотографија за печатење. Апликацијата ќе ви овозможи да ја уредувате фотографијата…. искористете ја Вашата креативност!
ТРЕТ ЧЕКОР
Испринтај и сподели
Само испринтај! Вашата фотографија ќе биде готова во рок од 30 секунди. И не само тоа Вашата фотографија за неколку минути веќе може да биде испечатена на принтерите кај Вашите пријатели преку цел свет. Само што испративте вистинска фотографија преку цел свет!
ЧЕТВРТ ЧЕКОР
Гледа, смеј се, плачи
Ставете ја Вашата фотографија на Вашиот лаптоп, закачете ја на фрижидер или на било која друга подлога. Потоа гледајте ја во живо Вашата фотографија со Lifeprint Liveviewer (TM). Harry Potter, кој?
iOS & Android
Компатибилноста на уредот
5″ x 3″ x 1″
Димензии на печатачот
Lítium-ion
Полнење со USB
Бежично
Bluetooth печатење
10 – 15
Фотографии
2 : 3
Големина на фотографии
1 час
комплетно полнење
30 секунди
време за печатење
15 секунди
максимално време за видео печатење
1 година
гаранција
10 за печатење
во секој патрон
ЦИНК
термички трансфер

ПОВЕЌЕ ИНФОРМАЦИИ

Производител
Lifeprint
Weight
0.0000
EAN code
866188000207
Модел
No
Големина
No
Connectivity
No
Капацитет
No
Димензија и тежина
Height: 1.45 in./3.68 cm Length: 5.75 in./14.6 cm Width: 3.8 in./9.65 cm Weight: 286 g
Compatibility iOS
iOS 9 and higher
Што има во кутијата?
Lifeprint printer Quick start guide USB charging cable Pack of 10 photos

Product declaration