Linksys Velop AC2200 Whole Home Wi-Fi expansion unit:

Linksys Velop AC2200 Whole Home Wi-Fi expansion unit

SKU
WHW0301-EU
Velop Dual-Band серијата е целосен систем за Wi-Fi за целокупниот дом на модуларни јазли кои работат беспрекорно заедно за да создадат една мрежа со голема брзина и мрежи со голема достапност за целиот ваш дом. За разлика од традиционалните рутери со проширувачи на опсег, таа користи само еднo име и лозинка за Wi-Fi мрежа за да ви овозможи беспрекорно и сигурно Wi-Fi насекаде. Интелигентната мрежна Wi-Fi функционалност Velop, лесното поставување и убавиот дизајн го прават овој рутер совршена надградба од традиционалниот рутер систем.
Бесплатна достава за сите нарачки над 3.000 МКД!
Velop Dual-Band серијата е целосен систем за Wi-Fi за целокупниот дом на модуларни јазли кои работат беспрекорно заедно за да создадат една мрежа со голема брзина и мрежи со голема достапност за целиот ваш дом. За разлика од традиционалните рутери со проширувачи на опсег, таа користи само еднo име и лозинка за Wi-Fi мрежа за да ви овозможи беспрекорно и сигурно Wi-Fi насекаде. Интелигентната мрежна Wi-Fi функционалност Velop, лесното поставување и убавиот дизајн го прават овој рутер совршена надградба од традиционалниот рутер систем.
Производител
Linksys
EAN code
4260184666775
End of life
No
Боја
бела
Бои
White
HomeKit compatibility
No
Connectivity
Ethernet
iPhone компатибилност
iPhone 5s or later
iPad компатибилност
iPad Pro 12,9" (3. gen), iPad Pro 11", iPad Pro 12.9" (2. gen), iPad Pro 12.9", iPad Pro 10.5", iPad Pro 9.7", iPad (5. gen - 2017), iPad Air 2, iPad Air, iPad mini 4, iPad mini 3, iPad mini 2, iPad (6. gen - 2018), iPad mini
iPod Compatibility
iPod touch (6th gen.), iPod touch (5th gen.)
Mac компатибилност
iMac, Mac Pro, MacBook 12", MacBook Air 11", MacBook Air 13", MacBook Pro 13", MacBook Pro 15", MacBook Pro 13" (2016), MacBook Pro 13" with Touch Bar , MacBook Pro 15" with Touch Bar