Logitech Spotlight Presentation Remote

SKU
conf-logitech-spotlight-presentation-remote-mk
Карактеристики:
 • Елегантен, интелигентен ресивер за презентација
 • Означете детали со рефлектор
 • Зголемување на деталите со проширување на центарот на вниманието
 • Употреба со PowerPoint, Keynote, PDF, итн.
 • Поврзете се преку USB ресивер или Bluetooth
 • Долг век на траење, Вградена батерија за полнење
Бесплатна достава за сите нарачки над 3.000 МКД!

Карактеристики:

 • Елегантен, интелигентен ресивер за презентација
 • Означете детали со рефлектор
 • Зголемување на деталите со проширување на центарот на вниманието
 • Употреба со PowerPoint, Keynote, PDF, итн.
 • Поврзете се преку USB ресивер или Bluetooth
 • Долг век на траење, Вградена батерија за полнењеПроизводител
Logitech
End of life
No
HomeKit compatibility
No
Connectivity
Bluetooth
Производител
Logitech
EAN code
5099206070011
Боја
јаглено сива
Connectivity
Bluetooth
Compatibility OS
Mac OS X, Windows 8, Windows 10
Wireless connection
Bluetooth и 2.4GHz безжична конекција
Сензори
3D акцелерометар и жироскоп
Батерија
Lithium Polymer, 85mAh
Димензија и тежина
40,4 мм х 17,2 мм х 6,8 мм
Тежина: 3,3 g
Производител
Logitech
EAN code
5099206070028
Боја
златна
Connectivity
Bluetooth
Compatibility OS
Mac OS X, Windows 8, Windows 10
Mac компатибилност
iMac, iMac 27" (2017), Mac mini, Mac Pro, MacBook 12", MacBook 13", MacBook Air 11", MacBook Air 11" (Mid 2011 or older) , MacBook Air 11" (Mid 2012 or newer) , MacBook Air 13", MacBook Air 13" (Mid 2011 or older) , MacBook Air 13" (Mid 2012 or newer) , MacBook Pro 13", MacBook Pro 13" Retina (Late 2012 or newer) , MacBook Pro 15", MacBook Pro 15" Retina (Mid 2012 or newer), MacBook Pro 17", MacBook Pro Retina 13", MacBook Pro Retina 15", ** MacBook Pro 2016 **, MacBook Pro 13" (2016), MacBook Pro 13" with Touch Bar , MacBook Pro 15" with Touch Bar , MacBook Air Retina, iMac Pro
Wireless connection
Bluetooth и 2.4GHz безжична конекција
Сензори
3D акцелерометар и жироскоп
Батерија
Lithium Polymer, 85mAh
Димензија и тежина
40,4 мм х 17,2 мм х 6,8 мм
Тежина: 3,3 g