MacBook Air е тенок, лесен и способен. Има супер моќен чип а батеријата трае неверојатни 18 часа. Чип со огромни CPU, GPU и перформанси за машинско учење. Уживај слободно во работата со батерија која трае до 18 часа. Брзиот процесор со 8 јадра и графичкиот процесор до 10 јадра лесно се справуваат со вообичаените задачи. Дознај повеќе 
Чип со огромни перформанси на процесорот, графичкиот процесор и машинското учење. Уживај слободно во работата со батерија која трае до 18 часа. Брзиот процесор со 8 јадра и графичкиот процесор до 10 јадра лесно се справуваат со вообичаените задачи. Моќниот Neural engine со 16 јадра овозможува напредно машинско учење. Со унифицирана меморија од 8 - 24 GB, сè тече брзо и непречено. Дизајн без вентилатор за апсолутно тивко работење.

  • Apple M1 / M2 чип
  • 8 - 10 јадрен GPU
  • 8 јадрен CPU
  • До 18 часа траење на батеријата

 

Прелистај ги категориите