Moshi Gigabit Ethernet Cat 6 Cable (3.6m) - White:

Moshi Gigabit Ethernet Cat 6 Cable (3.6m) - White

SKU
99MO023129

Премиум Gigabit Ethernet кабел од 3.6 метри.
Ултра рамен кабелски дизајн за чисто и елегантно распоредување.
Метални оклопи и алуминиумско куќиште за да се минимизираат електромагнетните пречки.

Бесплатна достава за сите нарачки над 3.000 МКД!

Moshi's Gigabit Ethernet Cat 6 кабел е висококвалитетен кабел за пренос на податоци совршено прилагоден за мултимедијални конекции со голема брзина. Овој Cat 6 кабел доаѓа со метални оклопи и алуминиумски куќишта за да се минимизираат електромагнетните пречки. Нејзиниот рамен дизајн на прави инсталација во тесни места да биде прелесна, нудејќи елегантен и ненаметлив пристап кон градење на сопствена мрежа дома или во канцеларија.

Производител
Moshi
EAN code
4713057250088
End of life
No
Length
3 meters
Боја
бела
Компатибилност - адаптер
Ethernet (RJ-45)
Compatibility
Mac Pro, MacBook Pro 13", MacBook Pro 15", iMac, MacBook