Moshi Integra USB-C Charge Cable with Smart LED - Jet Silver:

Moshi Integra USB-C Charge Cable with Smart LED - Jet Silver

SKU
99MO084245
Брзо наполнете ги USB-C-уредите со Moshi Integra USB-C Charge Cable со Smart LED. Благодарение на вградениот e-маркер чип, овој кабел целосно ги поддржува сите USB PD 3.0 профили, поддржувајќи висок излез до 100 W (20 V / 5 A). Ова ви овозможува да го полните вашиот MacBook со целосна брзина или брзо да го наполните било кој USB-C уред како телефон, таблет, камера и друго.
Бесплатна достава за сите нарачки над 3.000 МКД!
Брзо наполнете ги USB-C-уредите со Moshi Integra USB-C Charge Cable со Smart LED. Благодарение на вградениот e-маркер чип, овој кабел целосно ги поддржува сите USB PD 3.0 профили, поддржувајќи висок излез до 100 W (20 V / 5 A). Ова ви овозможува да го полните вашиот MacBook со целосна брзина или брзо да го наполните било кој USB-C уред како телефон, таблет, камера и друго.
Производител
Moshi
End of life
No
Length
2 meters
Боја
светло сива
Компатибилност - адаптер
USB-C