Moshi Xync (Micro USB) - Black:

Moshi Xync (Micro USB) - Black

SKU
99MO023051
Moshi Xync ја елиминира потребата да носите дополнителен кабел кога сте на патот. Тој лесно се одвојува од приклучокот и веднаш се претвора во пригоден микро USB кабел за полнење / синхронизација со кој може да го поврзете вашиот телефон / таблет со Android на вашиот лаптоп или USB полнач.
Бесплатна достава за сите нарачки над 3.000 МКД!
Moshi Xync ја елиминира потребата да носите дополнителен кабел кога сте на патот. Тој лесно се одвојува од приклучокот и веднаш се претвора во пригоден микро USB кабел за полнење / синхронизација со кој може да го поврзете вашиот телефон / таблет со Android на вашиот лаптоп или USB полнач.
Производител
Moshi
EAN code
4712052316454
End of life
No
Боја
jet black
Компатибилност - адаптер
Micro-USB, USB