Netatmo - Additional Indoor Module [NIM01-WW]:

Netatmo - Additional Indoor Module [NIM01-WW]

SKU
NIM01-WW
Дополнителен модул за Netatmo Weather Station. Овој бежичен производ може да го поставите било каде во домот. Ќе ви обезбеди информации за температурата, влажноста и CO2 количеството во воздухот и за тоа кога треба да го проветрите Вашиот дом со што ќе обезбедите витална средина. Овој модул може да се поврзе со уште три друѓи модули.
Бесплатна достава за сите нарачки над 3.000 МКД!
  • Using the Additional Modules, check the Air Quality throughout the house.
  • Place an Additional Module in each room you want to monitor.
  • Receive alerts in real time.
  • The Additional Module measures the concentration of CO2, the humidity, and the temperature.
  • Go to the measurements for your Station and your Additional Modules from the App.
  • Add up to three Additional Modules to your Netatmo Weather Station.
Производител
Netatmo
EAN code
3700730500203
End of life
No
Боја
сребрена
Капацитет
No
Connectivity
No
Compatibility iOS
iOS 6 and higher
iPhone компатибилност
iPhone 7 Plus, iPhone 7, iPhone 6s, iPhone 6s Plus, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 5s/SE, iPhone 5c, iPhone 5, iPhone 4s, iPhone 4, iPod touch (5. gen)
iPad компатибилност
iPad Pro 12.9", iPad Pro 9.7", iPad Air 2, iPad Air, iPad mini 3, iPad mini 2, iPad mini, iPad with Retina Display, iPad (3. gen), iPad 2
Батерија
• Additional indoor module powered by 2 AAA batteries.
Димензија и тежина
• 45x45x155 mm
Што има во кутијата?
• One indoor additional module
• 4 AAA Batteries