Netatmo - Rain Gauge for the Weather Station [NRG01-WW]:

Netatmo - Rain Gauge for the Weather Station [NRG01-WW]

SKU
NRG01-WW
Netatmo Rain Gauge го мери точното количество на дожд. Овој сензор (производ) може да се користи само со Netatmo Urban Weather Station.
Бесплатна достава за онлајн нарачки.

Каде е на залиха?

Најди продажни месте каде е достапен производот

Measure the precise amount of rainfall. Receive an alert when it rains and only water your plants when you need to. Analyze your data using a histogram.

  • A Rain Gauge on your Smartphone
  • Receive an alert on your smartphone the moment it starts raining
  • Measure the rainfall and decide how much watering your plants need
  • The Netatmo Rain Gauge only works with the Netatmo Weather Station, sold separately
  • Only one rain gauge can be connected to a Netatmo Weather Station
Производител
Netatmo
Боја
црна
End of life
No
Капацитет
No
Connectivity
No