Nonda iHere 3.0 Smart Key Finder - White:

Nonda iHere 3.0 Smart Key Finder - White

SKU
IHKFWTMCC

Најдобро решение за следење на вашите клучеви? iHere го прави следењето на вашите клучеви многу лесно.

Бесплатна достава за сите нарачки над 3.000 МКД!

Нема повеќе губење на вашите клучеви - Кога доцните или брзате некаде, најдете го вашиот изгубен предмет со само еден клик. iHere 3 апликацијата може да следи сигнал во радиус од 23 метри.


Направете перфектни селфи фотографии - Лесно контролирајте ја камерата на вашиот телефон со iHere. Направете перфектна селфи или групна фотографија во било кое време.


The Only Rechargeable. Item Locator in the World - Секое полнење на iHere трае до неколку недели и нема потреба од менување на батерии.

Производител
Nonda
EAN code
853837006420
End of life
No
Боја
бела
Бои
White
Капацитет
No
Connectivity
Bluetooth