Nonda ZUS Smart Tire Safety Monitor - Black:

Nonda ZUS Smart Tire Safety Monitor - Black

SKU
ZUTMBKRAV
Карактеристики:
  • Следете го притисокот во гумите за побезбедно искуство во возењето. Гледајте го индивидуалниот притисок во гумите директно на вашиот паметен телефон.
  • Со помош на интелигентниот AccurateTemp алгоритам, ZUS® е првиот вид на монитор од ваков вид за да ве предупреди на бавно протекување пред да настане сериозен проблем.
Бесплатна достава за сите нарачки над 3.000 МКД!
Карактеристики:
  • Следете го притисокот во гумите за побезбедно искуство во возењето. Гледајте го индивидуалниот притисок во гумите директно на вашиот паметен телефон.
  • Со помош на интелигентниот AccurateTemp алгоритам, ZUS® е првиот вид на монитор од ваков вид за да ве предупреди на бавно протекување пред да настане сериозен проблем.
Производител
Nonda
EAN code
853837006581
End of life
No
Боја
црна
Капацитет
No
Connectivity
Bluetooth