iPhone 11

SKU
conf-iphone-11-mk
 
Нудиме можност за плаќање на рати. Дознај повеќе >

Stock information

Бесплатна достава на сите нарачки со вредност над 2.990 МКД.
Заштити го твојот iPhone со iSTYLE Comfort пакетот.
More details >

Детали

Од сè, колку што треба.

Новиот фото систем со двојна камера. Батерија која трае цел ден.¹ Најиздржливо стакло за паметни телефони. И Apple чип, најбрз досега.

Дизајн

Љубов на прв, втор, трет, четврти, петти и шести поглед.

Шест фантастични нови бои. Спектакуларен 6,1 инчен екран, Liquid Retina LCD од крај до крај.² Водоотпорен до 2 метри, најмногу 30 минути.

Камера

Уште подобри фотографии. Надалеку и широко.

Ултра широко аголна камера (13mm). Видно поле од 120° за 4 пати поширок кадар.

Широко аголна камера (26mm). 1100% Focus Pixels за до 3 пати побрз ауто фокус при слабо светло.

4K видео записи

Величенствени филмови до најситен детал.

Видео записи од 4K при 60fps на секоја камера. Ултра широко аголна камера за четири пати поширок кадар. Ротирај,сечи и додади филтер, едноставно како на фотографиите.

Ноќен режим

Ноќта во ново светло.

Пред

Потоа

Од роденденски свеќички до логорски оган на плажа, новиот ноќен режим овозможува природни фотографии при слабо светло— и тоа, автоматски.

Батерија + чип

Енергија за цел ден.

Батерија која трае цел ден.¹ A13 Bionic, најбрзиот чип за паметни телефони. Можност за брзо полнење 18W адаптер (се продава одделно).

Заштита на приватноста

Вградена приватност.

Face ID е најбезбедниот систем за идентификација на лица кај паметните телефони. Не ја чува ниту споделува твојата фотографија и посигурен е од Touch ID.

  1. Векот на батеријата се разликува во однос на начинот на употреба и конфигурација. Дополнителни информации на www.apple.com/batteries.

  2. Екранот на iPhone 11 има заоблени краеви и прекрасен заоблен екран, а краевите се во форма на правоаголник. Кога се мери како стандарден правоаголник екранот има дијагонала од 6,06инчи. Во живо изгледа помал.

  3. Отпорностa на прскање, вода и прашина не се во трајни форма и отпорноста може да се намали како резултат на нормалното абење. Не обидувајте се да полните испрскан или потопен iPhone; упатете се на упатството за корисник за упатства за чистење и сушење. Штетата од вода не е покриена во гаранција.

Некои карактеристики не се достапни во сите земји или региони.

Дел од приходите при секое купување на (PRODUCT) RED производ оди во глобалниот фонд за борба против сидата во Африка.

ПОВЕЌЕ ИНФОРМАЦИИ

Производител
Apple
Производител
Apple
Боја
(PRODUCT)RED
Модел
64 GB
Капацитет
64 GB
Производител
Apple
Боја
црна
Модел
64 GB
Капацитет
64 GB
Производител
Apple
Боја
бела
Модел
64 GB
Капацитет
64 GB
Производител
Apple
Боја
жолта
Модел
64 GB
Капацитет
64 GB
Производител
Apple
Боја
Green
Модел
64 GB
Капацитет
64 GB
Производител
Apple
Боја
Purple
Модел
64 GB
Капацитет
64 GB
Производител
Apple
Боја
(PRODUCT)RED
Модел
128 GB
Капацитет
128 GB
Производител
Apple
Боја
црна
Модел
128 GB
Капацитет
128 GB
Производител
Apple
Боја
бела
Модел
128 GB
Капацитет
128 GB
Производител
Apple
Боја
жолта
Модел
128 GB
Капацитет
128 GB
Производител
Apple
Боја
Green
Модел
128 GB
Капацитет
128 GB
Производител
Apple
Боја
Purple
Модел
128 GB
Капацитет
128 GB
Производител
Apple
EAN code
190199226142
Боја
(PRODUCT)RED
Модел
256 GB
Производител
Apple
EAN code
190199225404
Боја
црна
Модел
256 GB
Производител
Apple
EAN code
190199225770
Боја
бела
Модел
256 GB
Производител
Apple
EAN code
190199226517
Боја
жолта
Модел
256 GB
Производител
Apple
EAN code
190199227255
Боја
Green
Модел
256 GB
Производител
Apple
Боја
Purple
Модел
256 GB

Product declaration