iPhone SE

SKU
conf-iphone-se-mk
 
Нудиме можност за плаќање на рати. Дознај повеќе >
Овој производ веќе не е на залиха. Избери друг заменски производ.

Заменски производи

iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium
iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium
Special Price 91.990 МКД
Regular Price 97.490 МКД

Достапен производ

iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium
iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium
Special Price 75.490 МКД
Regular Price 80.690 МКД

Достапен производ

iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium
iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium
Special Price 75.490 МКД
Regular Price 80.690 МКД

Достапен производ

iPhone 15 128GB Black
iPhone 15 128GB Black
Special Price 55.999 МКД
Regular Price 63.690 МКД

Достапен производ

iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium
iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium
Special Price 91.990 МКД
Regular Price 97.490 МКД

Достапен производ

iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium
iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium
Special Price 91.990 МКД
Regular Price 97.490 МКД

Достапен производ

iPhone 15 Pro 128GB White Titanium
iPhone 15 Pro 128GB White Titanium
Special Price 75.490 МКД
Regular Price 80.690 МКД

Достапен производ

iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium
iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium
Special Price 83.490 МКД
Regular Price 89.490 МКД

Достапен производ

Детали

Толку многу.
За не многу.
iPhone SE. Најмоќниот Apple чип. Во најпопуларното куќиште. По најприфатлива цена. Токму тоа што го чекавме.

ПОВЕЌЕ ИНФОРМАЦИИ

Производител
Apple
Боја
Red
Големина
64GB
Бои
(PRODUCT)RED
Дисплеј
4.7" Retina HD display
Резолуција
1334 x 750
Производител
Apple
EAN code
194252146422
Боја
(PRODUCT)RED
Модел
64 GB
Капацитет
64 GB
Производител
Apple
EAN code
194252145746
Боја
Black
Модел
64 GB
Капацитет
64 GB
Производител
Apple
EAN code
194252146088
Боја
White
Модел
64 GB
Капацитет
64 GB
Производител
Apple
EAN code
194252147443
Боја
(PRODUCT)RED
Модел
128 GB
Големина
128GB
Капацитет
128 GB
Капацитет
128GB
Производител
Apple
EAN code
194252146767
Боја
Black
Модел
128 GB
Капацитет
128 GB
Производител
Apple
EAN code
194252147108
Боја
White
Модел
128 GB
Капацитет
128 GB
Капацитет
128GB

Product declaration