Sphero SPRK Edition

SKU
S003SAP
 

Овој производ веќе не е на залиха. Избери друг заменски производ.

Заменски производи

Apple AirTag (1 во пакување)
Apple AirTag (1 во пакување)
2.690 МКД

Достапен производ

Apple Pencil Tips - 4 во пакување
Apple Pencil Tips - 4 во пакување
1.890 МКД

Достапен производ

Apple AirTag (4 во пакување)
Apple AirTag (4 во пакување)
8.790 МКД

Достапен производ

NEXT ONE IPAD SCRIBBLE PEN
NEXT ONE IPAD SCRIBBLE PEN
Special Price 2.190 МКД
Regular Price 3.790 МКД

Достапен производ

Withings Body Comp Complete Body Analysis Wi-Fi Scale - Black
Withings Body Comp Complete Body Analysis Wi-Fi Scale - Black
16.990 МКД

Достапен производ

Withings Body Smart Advanced Body Composition Wi-Fi Scale - Black
Withings Body Smart Advanced Body Composition Wi-Fi Scale - Black
Special Price 6.490 МКД
Regular Price 8.690 МКД

Достапен производ

Withings Body Smart Advanced Body Composition Wi-Fi Scale - White
Withings Body Smart Advanced Body Composition Wi-Fi Scale - White
Special Price 6.490 МКД
Regular Price 8.690 МКД

Достапен производ

Withings Blood Pressure Monitor Connect w Wifi sync
Withings Blood Pressure Monitor Connect w Wifi sync
Special Price 7.990 МКД
Regular Price 9.990 МКД

Достапен производ

Детали

Не постои правило кое вели дека учењето не треба да биде забавно, или дека играњето не може да биде вредно. Ако постои, ние го направивме SPRK Edition . Знаеме дека децата го сакаат Сферо, па ја претворивме таа љубов во учење и создавање. СПРК ги прави вештините на иднината достапни и практични. И што е најважно, забавно. Искуството на апликацијата SPRK Lightning Lab ви овозможува да ги дадете вашите нарачки за роботи со визуелни блокови кои претставуваат код - наш C-базиран јазик наречен OVAL. Веднаш видете ја врската помеѓу програмата што сте ја креирале и како храброста на вашиот Сферо работи и реагира. Sphero SPRK Edition ќе ја инспирира љубовта на роботиката, кодирањето и STEM принципите ... преку игра. SPRK е едноставен за почетници од сите возрасти, но сепак доволно софистициран за искусни програмери. Заедницата на СПРК напредува како илјадници деца ја обликуваат својата иднина преку забава и откритие. Разгорете ја вашата фантазија и пректшете ги правилата за учење.

ПОВЕЌЕ ИНФОРМАЦИИ

Производител
Orbotix
EAN code
854211006036
Боја
Clear / Transparent
Модел
No
Големина
No
Connectivity
No
Капацитет
No
HomeKit compatibility
No
Compatibility
iOS, Android and Kindle Compatible
Wireless connection
Built-in LED glow Bluetooth connection (100 foot range)
Батерија
Inductive charging (over 1 hour of play on a full charge)
Што има во кутијата?
Sphero SPRK Edition Inductive charging base Genius kit with a protractor, notebook and pencil Quick Start guide to get you rolling problem free New Sphero SPRK app + free games available for download in the App Store, Google Play, and Windows Store Power Adapter (110V - 240V compatible, USA and International style plugs)

Product declaration