Tribe Minions Lightning Keyline (22cm)

SKU
conf-tribe-minions-lightning-keyline-mk
Tribe Minions Lightning Keyline (22cm)

Карактеристики:
  • Официјално лиценциран производ
  • Apple MFi сертифициран
  • Висококвалитетен изглед и чувство
Бесплатна достава за сите нарачки над 3.000 МКД!
Tribe Minions Lightning Keyline (22cm)

Карактеристики:
  • Официјално лиценциран производ
  • Apple MFi сертифициран
  • Висококвалитетен изглед и чувство
Производител
Tribe
End of life
No
Length
0,2 meters
Компатибилност - адаптер
Lightning, USB
Производител
Tribe
EAN code
8057733135822
Length
0,2 meters
Боја
црна
Компатибилност - адаптер
Lightning, USB
iPhone компатибилност
iPhone X, iPhone 8 Plus, iPhone 8, iPhone 7 Plus, iPhone 7, iPhone 6s, iPhone 6s Plus, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 5s or later
Производител
Tribe
EAN code
8057733135044
Length
0,2 meters
Боја
жолта
Компатибилност - адаптер
Lightning
iPhone компатибилност
iPhone X, iPhone 8 Plus, iPhone 8, iPhone 7 Plus, iPhone 7, iPhone 6s, iPhone 6s Plus, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 5s or later, iPhone 5/5s/SE, iPhone 5s/SE, iPhone 5c, iPhone 5
iPad компатибилност
iPad Pro 12.9" (2. gen), iPad Pro 12.9", iPad Pro 10.5", iPad Pro 9.7", iPad (5. gen - 2017), iPad Air 2, iPad Air, iPad mini 4, iPad mini 3, iPad mini 2, iPad mini