Withings Body + Full Body Composition WiFi Scale

SKU
conf-nokia-body-plus
Боја
Black %
White %
 
Нудиме можност за плаќање на рати. Дознај повеќе >

Достапност

Детали

Wi-Fi вага која ја користи патентираната технологија Position Control ™ за да обезбеди најдобар начин за одржување на телесната тежина. Nokia Body + дава инстант фидбек на екранот, така што автоматски се синхронизира со вашиот паметен телефон за да ги следи промените со текот на времето и да ви помогне да ја постигнете идеалната тежина.

ПОВЕЌЕ ИНФОРМАЦИИ

Производител
Withings
Боја
No
Модел
No
Големина
No
Connectivity
No
Капацитет
No
HomeKit compatibility
No
Compatibility iOS
iOS 8 and higher
Android Compatibility
2.3.3 and higher
Производител
Withings
Weight
2.0000
EAN code
3700546702389
Боја
Black
Connectivity
Bluetooth
Димензија и тежина
327 x 327 x 23 mm
Compatibility iOS
iOS 8.2 and higher
Android Compatibility
2.3.3 and higher
Сензори
Four weight sensors
Weighing range: 5 -> 180 kg (9 -> 396 lb)
Patented body position detector for highly-accurate weighing via Position Control™ technology
100g (0.2 lb) graduation
Батерија
4x 1.5V Alkaline cells (AAA)
Average battery lifetime of 18 months
Меморија
Free and unlimited online storage of weight readings
Stores up to 116 readings if scale cannot sync wirelessly
Што има во кутијата?
Withings Body
4x AAA Alkaline cells
Carpet feet for high-accuracy weighing on any floor
Quick Start Guide (English, French, German, Italian, Spanish)
Производител
Withings
Weight
2.0000
EAN code
3700546702396
Боја
White
Connectivity
Bluetooth
Димензија и тежина
327 x 327 x 23 mm
Compatibility iOS
iOS 8.2 and higher
Android Compatibility
2.3.3 and higher
Сензори
Four weight sensors
Weighing range: 5 -> 180 kg (9 -> 396 lb)
Patented body position detector for highly-accurate weighing via Position Control™ technology
100g (0.2 lb) graduation
Меморија
Free and unlimited online storage of weight readings
Stores up to 116 readings if scale cannot sync wirelessly

Product declaration