Withings Thermo

SKU
SCT01-ALL-INTER
 

Достапност

Детали

Thermo
16 сензори. Еден допир. Wi-Fi. Топломер.
Најзгодниот топломер доаѓа со најиновативна технологија.
Традиционалните топломери од секогаш ти правеле да избереп удобноста и прецизноста, а притоа не ти помагаат лесно да го следиш трендот на температура на целото семејство. Thermo ја менува играта. Со револуционерниот HotSpotSensor™ Technology, и едноставни чекори до најпрецизното мерење на температура, и автоматско Wi-Fi синхронизирање со посветената Thermo апликација која ти овозможува да ги следиш вчитаните резултати, да добиваш известувања како и да внесеш информации за симптоми/лекови директно на твојот телефон.
4000 мерења во 2 секунди
Со 16 инфраред сензори и патентираниот HotSpot Sensor™, Thermo ќе ја пронајде натоплата точка и ќе ти овозможи прецизен резултата за температурата и сето тоа за 2 секунди.
Поврзан топломер
Thermo автоматски се синхронизира со наменската апликација преку Wi-Fi или Bluetooth. Во рамките на апликацијата, добивате дневник за температура, едноставна анализа и може да вклучите релевантни информации како што се лекови и / или симптоми. Овие информации пак можете да ги споделите со Вашиот доктор во кое било време со само еден клик.
Едноставен, сигурен, хигиенски.
Сè што е потребно е еден допир на копчето: Термо доставува повратни информации, тематизирани во боја, што се релевантни за профилот на возраста на корисникот, за да ви помогне лесно да го разберете читањето. И бидејќи нема контакт со ушна маст, плунка или која било друга телесна течност, Thermo е убедливо најсанитарниот начин да се направи нечија температура.
2016 CES Innovation Awards
Withings Thermo веќе е признат како следната револуција во здравството, добивајќи признанија на CES Innovation Award.

ПОВЕЌЕ ИНФОРМАЦИИ

Производител
Withings
Weight
0.1000
EAN code
3700546702464
Боја
White
Модел
No
Големина
No
Connectivity
No
Капацитет
No
Бои
White
HomeKit compatibility
No
Compatibility iOS
iOS 8 and higher
iPhone компатибилност
iPhone 14 Pro Max, iPhone 14 Pro, iPhone 14 Plus, iPhone 14, iPhone 13 Pro Max, iPhone 13 Pro, iPhone 13, iPhone 13 mini, iPhone 12 Pro Max, iPhone 12 Pro, iPhone 12, iPhone 12 mini, iPhone 11 Pro Max, iPhone 11 Pro, iPhone 11, iPhone SE (2. gen), iPhone Xʀ, iPhone Xs Max, iPhone Xs, iPhone X, iPhone 8 Plus, iPhone 8, iPhone 7 Plus, iPhone 7, iPhone 6s, iPhone 6s Plus, iPhone 6, iPhone 6 Plus
iPad компатибилност
iPad Pro 12,9" (6. gen), iPad Pro 12.9-in. (5th generation), iPad Pro 12,9" (2020), iPad Pro 12,9" (3. gen), iPad Pro 12,9" (2. gen), iPad Pro 12.9" (2. - 3. gen), iPad Pro 12.9" (1. gen), iPad Pro 11" (4. gen), iPad Pro 11" (2. - 3. gen), iPad Pro 11" (2020), iPad Pro 11" (1. gen), iPad Pro 10.5", iPad Pro 9.7", iPad Air 5, iPad Air 4, iPad Air 3, iPad Air 2, iPad Air, iPad mini 6, iPad mini 5, iPad mini 4, iPad mini 3, iPad mini 2, iPad mini, iPad (9th gen), iPad (8th gen), iPad (7. gen), iPad (6. gen - 2018), iPad (5. gen - 2017)
iPod Compatibility
iPod touch (6th gen.), iPod touch (5th gen.)

Product declaration