"XtremeMac removable Privacy Screen Protector for 13"" MacBook Pro Type-C"

SKU
XMPRIV-MBP13
 
Овој производ веќе не е на залиха. Избери друг заменски производ.

Заменски производи

Apple Pencil Tips - 4 во пакување
Apple Pencil Tips - 4 во пакување
1.890 МКД

Достапен производ

NEXT ONE IPAD SCRIBBLE PEN
NEXT ONE IPAD SCRIBBLE PEN
Special Price 2.190 МКД
Regular Price 3.790 МКД

Достапен производ

Apple Polishing Cloth
Apple Polishing Cloth
1.990 МКД

Достапен производ

Withings Blood Pressure Monitor Connect w Wifi sync
Withings Blood Pressure Monitor Connect w Wifi sync
9.990 МКД

Достапен производ

Withings Body Smart Advanced Body Composition Wi-Fi Scale - Black
Withings Body Smart Advanced Body Composition Wi-Fi Scale - Black
8.690 МКД

Достапен производ

iStyle Silicone Case for AirTag pack bundle - black, white, blue, red
iStyle Silicone Case for AirTag pack bundle - black, white, blue, red
Special Price 1.290 МКД
Regular Price 2.390 МКД

Достапен производ

Withings Body Smart Advanced Body Composition Wi-Fi Scale - White
Withings Body Smart Advanced Body Composition Wi-Fi Scale - White
8.690 МКД

Достапен производ

iStyle Leather Case for AirTag - black
iStyle Leather Case for AirTag - black
Special Price 590 МКД
Regular Price 990 МКД

Достапен производ

Детали

Заштитете ги вашите информации во јавна средина и лесно го отстранувате екранот секогаш кога сакате, благодарение на магнетниот систем.

ПОВЕЌЕ ИНФОРМАЦИИ

Производител
XtremeMac
Големина
No
Материјал
Glass
HomeKit compatibility
No
Mac компатибилност
MacBook Pro 13" (2012 or older)

Product declaration